5 år - vår berättelse

Ja tänk att vi redan har varit ihop i fem år! Det som började som en fling på Arla blev mer än vi först kanske trodde. Har jag berättat hur vi föll (bokstavligt talat) för varandra? Jag berättar för er som inte vet :)

Vi jobbade ju ihop på Arla efter att jag tog studenten. Joel var en sådan där rolig kille som alltid var glad men som jag i stort sett bara sa hej till. Sedan började vi umgås i samma gäng och hamnade på fester ihop. En dag jobbade vi ihop på samma station och jag var ganska trött den dagen. (Kan ha varit den gången då vi var några stycken hos Joel och bestämde oss för att inte sova den natten, utan gå till jobbet direkt. Men det är en annan historia). Iallafall, Joel frågade typ: -är du trött gumman? och klappade mig lite på handen. Då pirrade det till i mig. Det var totalt oväntat! Senare (vet inte om det var samma dag) så skulle vi rejsa till matsalen. Jag hoppade upp på Joels rygg och Jenny hoppade upp på Magdas. Joel började springa och snubblade på sina byxor (jo Joel så var det, jag var inte för tung! :P) Eftersom han höll i mig så kunde han ju inte ta emot sig så han föll rakt ner med ansiktet i betonggolvet. Det gick bra, en tandbit flög ut bara :) Men han svimmade av och fick bli utburen på bår.. Så detta är historien om när vi föll för varandra :D

Igår var vi ute och firade. Vi åt lite och sedan gick vi på bio. En mysig kväll i det underbara vädret!










Tapas är gott!


Fredag

I fredags efter jobbet mötte jag upp pappa och hans kompis på stan. Pappa hade varit på intervju i Göteborg så han stannade kvar lite efteråt så vi kunde ses. Vi satt på Grill del Mundo och pratade lite innan jag gick iväg för att möta Martina. Vi gick på kör-konsert i Hagakyrkan. De sjöng en massa bra sånger, bland annat en del sommarlåtar. Efter det gick vi till Condecco och fikade. Här i storstaden har fiken (vissa i stan iaf) öppet till 24 så det är lite lyx tycker jag.


Pappa flamsar :)






Varm choklad med grädde och marshmallows - mumma!


Martina


Midommar i Leksand bokad!

Nu har jag bokat den sista tågbiljetten för resan uppåt landet på midsommar. Ska upp till Leksand för att fira med Elin, Anita och Desirée. Kan det blir mer äkta midsommar än att fira i dalarna? Tror inte det :) Vi ska bo i denna stugby precis vid siljan. Om vädret (mot all förmodan) blir bra så kommer det vara underbart att bo där! Sola, bada, äta gott och festa!


Promenad i stan

Hoppade över träningen idag då jag har sån träningsvärk sedan styrkepasset igår. Lade på mer vikter och det känns snabbt! Så idag fick det bli en promenad. Åkte till Wavrinskys plats och utgick därifrån. Tycker om att bara gå utan att riktigt veta vart man hamnar. "Tyvärr" kom jag ganska snabbt in till stan igen men jag gick runt i Vasastan lite istället på gator där jag inte har gått förut. Gick vägen över Heden hem så det blev en sväng på drygt en timma. Skönt det. Ikväll blir det Greys med bra samvete :)



Utsikt från Guldheden

Fikadejt

Idag efter jobbet mötte jag upp Sarah från Carat för en fikadejt på Avenyn i det underbara solskenet. Vi satt och pratade och tittade på folk i två timmar tills solen försvann bakom husen. Var så roligt att träffa henne igen! Tur att man kan hålla kontakten även efter att vi inte jobbar ihop längre.

P.S Jag älskar denna stan alltså! Är så vackert nu på våren/sommaren. Plus att allt folk är ute, blir nästan lite utomlandskänsla.




Lata dagar

Man ska inte underskatta strosandet. Att bara gå runt och titta på omgivningen, alla mysiga områden och kvarter. Är det sol så är det ju alldeles underbart. Det bestod kristihimmelsfärds-ledigheten mest av. Ena dagen var vi och gick runt i Majorna, tittade bland annat på Masthuggskyrkan. Sedan tog vi en glass vid vattnet.







I lördags startade vi vid röda sten och gick ut mot Långedrag. Vilket mysigt område det var! Där skulle man bo!









Haha, fula bilder va? :P Tänk vad kul man kan ha med blommor :)


Prison break slut

Jahapp, då har vi sett det sista avsnitten av PB. Slutet var väl ok, inte lyckligt för alla tyvärr... Blev faktiskt lite överraskad. Men men, skönt att det är slut iaf, det kändes som att det aldrig skulle sluta.


Golvläggning

Idag har min käre far hjälpt mig att lägga golv ute på balkongen. Var ju betonggolv där tidigare så det blev väldigt kallt och inte så behagligt att gå ut där. Vi köpte plankor på Bauhaus som tyvärr inte räckte hela vägen, det gick åt mer än vi trodde till plankorna som skulle vara under, på tvären. Så det var bara att åka tillbaka och köpa två stycken till. Det blev väldigt bra iallafall! Ska bara olja in trät i en mörk färg så kommer det bli skitnyggt! Ska ta lite bilder sedan när allt är klart och jag förhoppningvis har köpt lite blommor till balkongen med.

Melvin i filten

Ville bara lägga upp en rolig bild på Melvin, Joel var hundvakt i fredags och så här ligger gärna Melvin :)


Bohus fästning

I söndags gick vår utflykt till Bohus fästning i Kungälv. Maffig byggnad det där! Vi mötte upp David där borta och han gick med oss på den guidade turen. Efteråt köpte vi med oss pizza hem som vi åt hos Carro som hade stannat hemma.




Aw och Sticky med Carat

Ska berätta om helgen som varit i några olika inlägg tänkte jag.

I fredags åkte jag till Carat för att vara med på lite aw med några av mina gamla jobbarkompisar. Vi drack vin och flamsade och hade det väldigt trevligt. Vid åtta gick vi bort till Sticky dit vi hade blivit inbjudna på Bandit Rock-fest med mat och underhållning. Programledarna för radiokanalen fanns med på scenen, då har man sett dem live då :) Maten var god men bandet som vi lyssnade på var inte i min smak (hårdrock). Dels på grund av det och dels på grund av att mina fötter bultade av att ha gått i högklackat hela dagen (det kvittade till slut hur jag stod, det gjorde ont överallt) så gick jag hem vid 22.30. Men det var kul så länge det varade - tack tjejer! Och synd att du var sjuk Sarah :(












Ulla hänger runt Saras hals :P

Beyonce

Konserten var som vanligt helt fantastiskt bra! Det är så coolt att höra alla bra låtar live. Hon inledde med Crazy in love och avslutade med Halo. Mellan där hann hon med en hel del från den nya plattan, några gamla Destinys Child-låtar och även Alanis Morrisette och Michael Jackson :) Vi kom riktigt nära henne, hon är så vacker alltså! En riktig kvinna! Det visades klipp från youtube på alla fans när de mimar och dansar till Single Ladies och några klipp var från när Beyonce var liten, fem år tror jag hon var. Redan då showade hon och hade move
sen :)

















Beyonce flörtar med publiken



Irreplaceable



Halo

Tack för en kul kväll tjejer!

Koutsläpp

Visst låter det roligt? Kor på grönbete hade varit en mer passande rubrik kanske :) Vi åkte iallafall till en gård utanför Partille för att se detta som man har hört så mycket av. Det var en redig bilkö genom den lilla byn, många som ville se korna hoppa och skutta. När vi kom fram bjöd de (arla förmodligen) på bullar och mjölk. Dessutom fanns det kor, kalvar och lamm att klappa. En kalv gillade smaken på min hand efter att ha ätit en kanelbulle så han svalde nästan hela handen och "diade" den :) Såå gullig! Klockan 11.00 släpptes korna och de hoppade verkligen som man har hört. Ibland visste de inte riktigt om de skulle beta eller hoppa :)


Måste vara jobbigt att springa med de stora juvren!








Killarna höll som vanligt på att fjanta sig så jag himlade åt dem och Jossie lyckades fånga det på kort - haha!




Efter detta blev det IKEA där jag köpte en stor växt och lite annat smått och gott.

Jag har fortfarande bara fått en kommentar om plast/tygblommorna - och den var ris. Så fortsätt säg vad ni tycker :)

Plast/tyg eller ej?

Jag har funderat på om man skulle skaffa sig en vas med plastblommor (iof finns de väl i tyg numera så de ser inte lika plastiga ut längre). Det blir ju så dyrt att köpa färska blommor varje vecka. Men frågan är då: är det väldigt fult och fel att ha det? Känns som att det är mer "tillåtet" nuförtiden? Och än sen då om man går nära dem och ser att de inte är riktiga, de ser ju trevliga ut ändå :)



Så, vad tycker ni som kan eller tycker om inredning?

Jobberbjudande

Igår ringde det på mobilen från ett Lidköpingsnummer. Det var från handelsbanken. Jag hade sökt sommarjobb där förra året och de hade sparat min ansökan och undrade nu om jag var intresserad av ett mamma-vik hos dem till hösten! Nu har jag ju redan jobb men vad kul att de ringde ändå! Så söker ni jobb eller vet någon som söker så prova där :)

På tal om jobb så håller jag på med ett bokslut åt ett företag som har kassadagbok - inte så ofta man ser sådant. Ser du det ofta Sara? Men lite kul att vara med om ändå.


Sjukhusbesök

Inte för mig men Joel och jag var på Sahlgenska och hälsade på Tomas som har börjat med cellgifter nu. Han ska få det fyra dagar i sträck och sedan blir det uppehåll på fyra veckor innan det fortsätter. Han kommer inte tappa håret och än så länge känner han sig inte trött så det är ju positivt så länge det kan vara så. Hjälp mig att hålla tummarna att det biter!! Än ska vi inte ge upp.

Karlstad över Valborg


Nu när jag var ledig halva torsdagen till igår så passade jag på att åka till Karlstad för att hälsa på lite folk. Jag bodde hos Erika i Sommarro.

När jag kom i torsdags gick Erika och jag ut och åt på Kebabhouse och bara tog det lugnt. På fredagen vaknade vi tidigt och gick ut och solade. Det blev riktigt hett i solväggen! På eftermiddagen tog vi en sväng på IKEA och på kvällen mötte jag upp Branka och Becka för lite vin på en brygga och sedan en drink på Arena Lounge.



Lördagen blev att göra stan en sväng och träffa Henrik. Senare åkte vi till Maria för födelsedagsfest med grillning. De andra gick ut senare men vi orkade inte så vi gick hem :)







Hann med att träffa Yvonne en sväng innan jag åkte hem på söndagen, de bodde väldigt fint vid vattnet.

RSS 2.0