Rehab

En mycket bra låt med Rihanna som har börjat spelas nu tror jag.


Julfest på jobbet

Det var en väldigt rolig kväll igår. Lika rolig som kräftskivan :)

Kvällen började med mingel med glögg, pepparkakor och annat gott.

   

En timma senare hade vi chokladprovning. Fick prova på allt ifrån vit choklad till 99 % (!!) choklad. Den var för övrigt inte god! Har aldrig smakat på en strävare choklad. Kändes som att doppa tungan i kakao.



Sedan var det dags för vår ekologiska buffé. Temat för kvällen var "i år byter vi rött mot grönt" som Sarah så fyndigt kom på :) Eftersom vi är miljöcertifierade så passade det ju bra att göra något bra för miljön. Alla hade fått små lappar under tallriken med ett uppdrag som de skulle utföra under middagen. Visar ett klipp här på Markus när han gör fågeldansen som var hans uppdrag. Det var lika hysteriskt roligt varje gång han körde igång :P Ulla fick uppdraget att lägga pannan mot ytor ett par sekunder. Också jättekul, ni ser kort på det nedan.







Efter maten blev det tyvärr inte så mycket dans, men desto mer prat. Mycket trevligt! Kommer fakiskt inte ihåg vad vi pratade om vid bordet där :S Hehe.


Anna Ternheim & Bounce



Igår hämtade jag ut en hel hög med biljetter till både Anna Ternheim och Bounce. Ska gå med Sofie på Anna den 6 februari och med Branks och Fatte på Bounce den 14 februari. Synd att det inte blev mer utspritt :) Men KUL ska det bli!


Glöggmingel på DN

Idag har jag plus några från jobbet varit på Dagens Nyheter för att deltaga i glöggmingel med buffé som vi blev inbjudna på. Det var smaskigt! Bjöds på vin och grejer med. Vi åt och gick därefter hem i stort sett. Det har sina fördelar med att jobba på en mediabyrå ;)

Torsdag imorrn då och sedan fredag. Då ska vi ha julfest på jobbet. Jag är en av fyra i festkommittén. Riktigt kul att planera sånt faktiskt. Ska berätta mer sedan om vad vi har bestämt. Kul ska det bli!

Usch

Vad gör jag uppe vid denna tiden egentligen? Man måste ju tyvärr... Men det är inte så farligt när man väl är uppe.

Så jag passar på att önska er alla en god morgon!

( Lön idag:) )

Bara en månad...

.. kvar till julafton!! Shit pommes frites! Och innan dess ska jag till London, efter denna veckan är det bara en vecka kvar! Sedan ska man vänta ut måndagm tisdag och onsdag.. Sen är vi där! Yippie!

Nej nu är jag hungrig.

Hungrig..

Nu börjar det knorra i magen.. Vi skulle köpa pizza ikväll bestämde vi förut, att äta till Ensam mamma söker. Men Joel åt för en stund sen så jag vet inte om han vill ha.. Men jag vill! Så gott med pizza alltså, det tröttnar man aldrig på!



Detta var ju ett onödigt inlägg.. :P Men skit samma! :)

David Duchovny x 2

Hehe, såg ett avsnitt av Twin peaks nyss där David Duchovny gästspelade. Hade hört att han skulle göra det men inte i  denna skepnad :P Men han var snygg även som tjej ;)


Tavelvägg

Nu har vi efter tre månader (!) fått upp vår fotovägg. Blev ett lyft för rummet. Sedan är det bara att bygga ut med fler tavlor.


Joel skulle vara med och löjla sig, hihi.

Lasermannen - en berättelse om Sverige



Har precis läst ut denna bok. Kände att jag inte visste så mycket om detta så jag läste boken. Den var bra!! Intressant. Man fick veta hur en mobbad bildad tysk blev en kallblodig invandrarhatande mördare och bankrånare. Boken skildrade även Sverige under den perioden med betoning på politiken och främlingsfientligheten Läs den!

Helgen

Ännu en helg har gått. Fredagen bestod av serietittande och ostbågar :D Lagom aktivitet.

lördagen började jag dagen med ett core-pass, jobbigt men underbart skönt efteråt. Resten av dagen låg jag i soffan och läste. På kvällen åkte jag till Emma. Vi gjorde grekisk sallad och kollade på film. Väldigt mysigt.

Idag har Joel och jag varit på Naturhistoriska museét. Vi hade fått en välkomstrabatt-check på ett valfritt museum så den använde vi till fikat. Efter det gick vi genom Linné till Hagakyrkan där vi åkte hem.



Kom hem från en promenad med Martina nyss. Så bra sätt att umgås på, förena nytta med nöje :) Så nu har jag rosiga kinder - kolla :)


Trött...

Ännu en jobbvecka har flugit förbi. Det måste vara något fel på tiden här nere, kan inte minnas att tiden gick så fort uppe i Värmlandet. Men det är väl så när man jobbar, blir lite annat än skolan.

Så ikväll ska jag varva ner med lite serier. Imorrn fm blir det träning, ska prova ett core-pass. Ska bli spännande. Sedan ska vi nog åka in till stan för att se om vi kan få syn på Bill Gates eller Mike Jagger. Det är ju miljonärsbröllop imorrn i domkyrkan så jag vill i alla fall försöka se något roligt :)


Snö!

Idag efter jag gick hem från träningen såg jag årets (eller rättare sagt vinterns) första snö falla. Tyvärr var den blandad med regn så det lägger sig ju inte - men ändå :) Har nog flyttat till fel ställe om jag vill ha snö.



Nu ska jag lägga mig och läsa en timma (om jag orkar). Hinner oftast aldrig läsa tyvärr...

Helgen som varit

Kom hem nyss från en långpromenad med Martina. Det var skönt att komma ut lite efter att ha suttit inne hela dagen, jobbade över till 17.30 dessutom.

En snabbis om helgen:

Fredag:
Färgade håret och tog det lugnt med lite serier :)

Lördag:

Joel och jag åkte ut till Saltholmen för att se havet. Det var dåligt väder när vi åkte men när vi kom dit ut sprack det upp och var kanonväder. Vi halkade omkring på klipporna i stormblåst och sedan gick vi en sväng för att avsluta med en picknick. Mysigt!
På kvällen blev det film med Mattias.




Söndag:
Stina kom hit och hälsade på. Vi gick omkring på stan och i Haga och kikade. Hann med lite lunch och en fika. På eftermiddagen hängde vi med Caroline och Victoria för att pyssla och tillverka egna julkort. Älskar att pyssla jag!
När Stina hade åkt hem kom Sven och Katrin hit. Vi käkade blåbärspaj och kollade på film. Sedan stupade jag i säng.


Bra låt! (Och text)

Lyssna (eller sjung med ) och njut.


Grattis bror!

Idag klarade han uppkörningen för lastbilssläpkortet. Så nu får han köra sådana där åbäken alldeles själv :S Men det ska nog gå bra :)



Idag är det förresten 13 november, bara en månad kvar till lucia! Hur fort går inte tiden egentligen?? Och snart blir det London med tjejerna. Har ni några tips på vad vi måste se eller bra shopping eller så så tell me!! :)

Kyckling med marinerad vitlök

Kom att tänka på denna maträtt som jag smakade hos Sara för ett par år sedan, väldigt gott är det! Särskilt om man gillar vitlök ;)


Visar en bild från matlådan, den enda bilden som finns :)

Kycklingfilé
Paprika
Marinerade vitlöksklyftor
Creme fraiche


♦ Hacka kycklingen i bitar och stek den.
♦ Hacka paprikan och lägg i stekpannan.
♦ Häll i vitlöken (med oljan för smakens skull)
♦ Häll på creme fraice och lite vatten.
♦ Småkoka en stund.
♦ Servera med ris.

KLART!

Hundvakt och amerikansk brunch

I helgen har det varit ganska fullt upp. Pappa kom och hämtade mig på jobbet i fredags. Han var här för att lyssna på Blues i Slottsträdgården och då passade det ju perfekt att han sov över här, vi har ju en extrasäng. Hade köpt en tröja till honom på Fars dag som vi fick fira lite på fredagen istället. (Självklart glämde han ju tröjan här :P ) På kvällen gjorde inte jag så mycket, tog igen en massa arkix x - avsnitt som jag inte har hunnit med under veckan. :)

lördag fm uträttade vi lite ärenden som vi behövde bil till. Vi åkte och bytte munstycket till vår nya dammsugare som gick sönder efter första gången. Sedan tog vi en sväng till IKEA där vi fick en tvättkorg av min snälla far, matchar perfekt till duschdraperiet! Lite handling hann vi med också.

På kvällen kom lilla Melvin till oss, vi var hundvakt inatt. Han är så mysig, skäller inte och sover under täcket :P Trodde att han skulle kvävas flera gånger men tydligen inte :) Sven och Katrin var här med. Vi lagade tacopaj och satt och pratade - mycket trevligt!



Idag
överraskade jag Joel med hans present. Jag bjöd honom på amerikansk frukost Egg & Milk, ett väldigt mysigt litet amerikanskt 50-talsdiner. Vi tog pancakes med lönnsirap, yoghurt och en bagel med cream cheece. UNDERBART GOTT!! Det måste ni prova om ni har vägarna förbi. Ligger på Övre Husaregatan i Haga, inte långt ifrån Handels.





Efter maten gick  vi in till stan där Joel fick sin andra present, shopping. Han fick en summa att handla för. Blev en snygg brun, stickad tröja från Zara. Han ska få massage ikväll som en liten avslutning på presenten :)

Nya skor!

Idag unnade jag mig själv lite shopping. Mina svarta pumps är det hål i sulan på så jag tänkte att det räckte som ett argument för att köpa mig ett par nya skor. Blev ett par blanka, svarta från Zara. Sedan har jag sett två par till som är så snygga. Ett par röda och ett par gråa i tyg. Men men, det får vara :( Pengarna går år till annat tråkigt tyvärr...


Kvällsfika

Igår träffade jag Sara. Vi gick i samma klass upp i Karlstad första året. Sedan flyttade hon nedåt landet med sin kille som hon träffade i Karlstad. Innan igår var det ca 2 år sedan som vi sågs sist. Helt otroligt vad tiden går fort! Vi tog iallafall en fika här i Göteborg då hon är på kurs här i några dagar. Det var såå kul att ses! Kändes inte ens att man har varit ifrån varandra så länge. Kul med sådana människor. Vi kommer nog alltid att hålla kontakten - hoppas jag!

Första utgången i Göteborg

Igår hade vi fest för Joel som har fyllt 25. Jag, Caroline och ca 10 killar trängdes i vår lilla lägenhet, nja trängdes gjorde vi ju faktiskt inte riktigt :) Det var nog på grund av allt testosteron som festen blev lite galen :P Sven dansade saxdansen, en dans som han kom på hos Erik för ett tag sedan. Bara Sven kan komma på en sån sak som att dansa med en sax :) Denna gång fick det blir två matknivar istället :)

Caroline och jag gick till Nivå. Var jättekul! Har saknat att gå ut och dansa. När jag kom hem vid halv fyra låg Per och Joel i vår säng och sov och Tobbe låg i soffan. Så jag tog mitt täcke och la mig i gästsängen. Senare på natten/morgonen kom Joel och la sig hos mig. Hehe, vilket ombyte med sängplatser det blev :P





Vår tidiga halloweenfest

Nu ska jag äntligen berätta lite om vår (eller rättare sagt Maddes) halloweenfest förra helgen hemma i Lidköping. Imorrn kommer jag ju ha en ny fest att berätta om :)

Madde hade hyrt en lokal under bion, stor och bra. Där åt vi, dansade och lekte lekar. Haha, måste bara berätta en kul grej. Anna och jag stod och pratade i kapprummet när ett gäng gick upp för att ta lite luft. Efter ett tag hörde vi en massa bankande. Vi tänkte att det var ljud från bion eftersom lokalen låg precis under. Så vi fortsatte prata ett tag. Sen kom ljudet igen! Då gick det up för mig - shit det är ju de andra som har blivit utelåsta! Sprang upp och der vällde en ca 10 pers som var stelfrusna :P Stackars dem! Och hur dumma var inte vi som inte fattade det? :P

Senare gick vi till Harrys. Det var trevligt, dock var det inte så mycket folk ute men det gick ändå. Cyklade hem i spöregnet. Hade ju paraply med mig men det blåste sönder totalt redan efter några tramp.

Nu ska ni får se lite bilder. Jag var utklädd till Moulin Rouge med en hemagjord tyllkjol och korsett och grejor. Blev ganska ok tycker jag allt. Fick höra två gånger att jag var lik Kate Perry, kanske var frisyren då :)


RSS 2.0