Ännu mer utgifter..

Idag fick jag återbetalningsplanen från Csn... 2000 per kvartal typ - fy fan! Visste ju att det skulle komma men hade förträngt det. Jag som redan nu knappt har något över per månad :( Känns nästan som att jag hade mer pengar när jag pluggade. Ok att man får lön men utgifterna ökar ju med. Någon annan som känner likadant?


Sjuuuuk :(

Jaha, då var man sjuk igen då... Kom helt plötsligt imorse. Fick gå hem på jobbet pga feber :( Och jag som skulle lära mig fakturera och allt. Har legat hela dagen och hostat och febrat och spytt (?). Suck. Hoppas det går över snart.





Hundvakt

I helgen var vi i Mölndal hos Caroline och Niklas. Vi blev bjudna på ostbricka och vin och satt och pratade i flera timmar. Var mycket trevligt! Sedan har vi varit hundvakt åt Melvin, Caroline & Niklas lilla chihuahua. Igår tog vi det bara lugnt, lagade mat och kollade på film med Tobbe & Jossie. Jag provade en ny efterrätt efter tips av Fatima. Hallon med kesella och mörk choklad. Värm hallon och lägg i botten av ett serveringsglas. Smält den mörka chokladen och blanda med kasellan. Klicka över hallonen. Underbart gott!





Idag gjorde vi en utflykt till Röda sten med Sven och Katrin. Solen tittade fram och det blev riktigt skönt, kändes som vår! Så vi satt en stund på en brygga och solade oss.



Ikv'äll har vi varit och storhandlat. Har satt upp den nya kökslampan med. Den blev bra, kommer komma ännu mer till sin rätt efter Marimekko-gardinerna som ska sys i februari. Nu sitter jag och pluggar grammatik, huuu.. Men det måste man kunna om man ska kunna förstå japanskan.


Intervju med Nordpolen



Haha! Han vill inte prata om något, han vill inte äta och han är sliten efter 3 dagar på turné - that´s life! Förhoppingsvis så kommer han väl vara på turné fler dagar än så i sitt artistliv :P

Lost

Idag gick det på tv i USA. Så imorrn finns det nog att se. Längtar!!


Examensbevis

Nu har det äntligen kommit. Beviset på allt mitt slit. Får nog rama in det och sätta upp på väggen. Så kan mitt och (förhoppningsvis) Joels sitta bredvid varandra.


Träning

Både igår och idag har jag varit och tränat med Joel! Det ni! Han kämpade på bra. Men har en känsla av att han inte kommer gå igen.. Inte på gympapass i alla fall. Men vi ska testa gymmet till helgen så får vi se. Nu är jag helt slut. Ska plugga lite japanese och se blir det sängen.


Kändisar på ICA

Såg El Perro del Mar, vinnare av årets pop på p3 guld, på ICA i Olskroken. Tror jag iaf..? Någon som vet vart hon bor? Världen är liten ibland :)


Nya kuddar

Min gulliga mamma har sytt två kuddfodral av det tyg som blev över från gardinerna. Idag kom de på posten och jag sydde ihop dem. Se så bra de blev tillsammans med de andra kuddarna. Visar även en bild på gardinerna.







Det var bara introduktion idag på japanskan. Börjar på måndag på riktigt. Då ska jag ha läst lite så jag fattar något. Är MYCKET grammatik kan jag säga! Så vette fasen om jag klarar av det :P Men det får vi se!

Natti!

Min personliga almanacka

Nu har den äntligen kommit! Gjorde en beställning på personlig almanacka. Där kan man sätta ihop sin egen almanacka, precis utefter de behov man har. Jag tog tex en liten ruta där man ska skriva in dagens träning. De sista sidorna ville jag ha blanka, men där kan man välja att ha linjerat eller rutigt och mycket mer. Gå in och testa!


Japanska

Idag efter jobbet ska jag på introduktion till japanskan. Ska bli spännande! Kanske hoppar av redan ikväll :P Men ska försöka vara kvar så länge som möjligt, vore kul att kunna lite iallafall. Dock kanske inte min tid kommer räcka till, men det märks!

Nu var min lunch slut, uppdaterar ikväll om hur det gick!


P3 guld!

Åh vad faktastiskt kul och bra det var igår!! Vi började med en drink på Lipps, sedan gick vi bort mot Scandinavium. Var en otroligt lång kö när vi kom fram. Men som tur var ringlade den på väldigt snabbt. Vi skulle sitta på "parketten" men vi trodde inte att det skulle vara så långt fram som på andra raden!! Bakom oss satt Håkan Hellströms band och bakom dem satt Adam Tensta (vi fattar fortfarande inte varför han var där, han skulle varken uppträda eller var nominerad?) Några rader bort satt Anna Ternheim, Mando Diao - eller (?), Kristian Luuk, In flames och några till. Var riktigt coolt det!!

Alla artister var bra. Bäst var nog Anna, John ME, Håkan och Maskinen. Jäklar vilken partystäming det blev när Maskinen satte igång! Såå bra! Hello Saferide var också bra, så kul med saxen som  en av killarna i Detektivbyrån spelade på. Man kan visst spela på/med vad som helst :)



Kolla bild nr 5, är det någon i Mando diao?




Hello Saferide feat Detektivbyrån - Anna




Håkan Hellström - För en lång tid



John ME - Love is my drug

Finally it happens!!

Scully föder sitt barn och får behålla det. Och det bästa av allt - hon och Mulder kysser varann! Har ju blivit lite av en arkiv x- nörd :P Man har bara väntat på att de ska bli ihop. Men har ju en säsong kvar, få se vad som händer där.



(Ska lägga upp bilder och filmer från p3 guld imorrn - var helt faktastiskt kul att vara där!!! Berättar mer imorrn)

Fredag igen då

Vad fort även denna vecka har gått. Har inte gjort något speciellt. Har tränat en del, men igår hoppade jag träningen, var så trött. Så jag bakade lite bröd och kollade på arkiv x. La mig 22.15, hade gärna fått vara tidigare men hann inte.

Joel och jag var och fikade på det nya fiket som har öppnat i Olskroken. Jättefint var det. Goda äpplemuffins och varm choklad. Inte så fasligt dyrt heller. Så det blir nog mer fikande där. Kul att bara komma ut lite, se lite folk.

Ikväll ska jag först hämta ut p3 guld biljetterna, sedan blir det nog slapping i soffan.

Ha en bra helg!


P3 guld - here I come!

Glamour hade en tävling där man kunde vinna biljetter till p3 guld-galan på lördag. Jag tänkte att jag ändå inte kommer att vinna men det kan ju inte skada att tävla. Igår ringde de från Glamour och sa att jag hade vunnit två biljetter!! Aaa! Skitkul! Jag vinner ju aldrig! Så jag ska ta med Martina.


Ansiktsboken

Jaha då har man gett upp då. Jag registrerade mig på facebook igår. Eftersom Caroline ska flytta till Spanien på obestämd tid så vad jag tvungen att gå med för att kunna hålla kontakten. Sedan kan jag ju hålla kontakten med andra med så det skadar nog inte :)



Igår umgicks jag med Malin. Vi gjorde tacopaj och pratade hela kvällen. Var mycket trevligt! Hoppas vi får till en utgång i slutet av januari, vore så kul. Är ju pisamt hur lite jag har varit ute i Gbg - 1 gång! Men det får det bli ändring på.

Idag startade jag dagen med ett träningspass (som det brukar bli på helgerna, bra det), blev Yoga idag. Skönt med lite stretch och avslappning. Ska fixa lite mat nu, tortillatårta. Sedan kommer Tobbe & Jossie hit. Vi ska kolla på film.

Aw och Australia

Igår mötte vi upp Sven, Katrin, Tobbe och Jossie för en after work på Hard rock. Åt ribs och lite annat gott. Det roligaste var att vi fick heliumfyllda balloger. (Vet inte varför vi fick dem, var bara barnen som fick). Ni kan ju gissa hur kul vi hade med dem :)

Efter after worken blev det bio. När vi skulle hämta ut biljetterna tog sig Sven en hut med gas och pratade med den rösten med killen i kassan. Åh vad vi skrattade. Ännu roligare var det när han låtsades ovetande om vad salongen låg bara för att prata med tjejen som rev biljetterna. HAHA!

Vi såg Australia. En riktigt bra äventyrsfilm med kärlek mellan en riktigt het karla-karl (Hugh Jackman) och en fin kvinna (Nicole Kidman), lite krig och fina landskapsbilder. Se den!


Disney on ice-klipp

Här får ni några klipp från Disney on ice i torsdags. Det var jättemysigt tyckte jag! Fick höra massa gamla låtar som man blev nostalgisk av :)





Disney on ice

Har fått två biljetter av jobbet till Disney on ice imorrn på Scandinavium. Alla andra tar med sig sina barn så jag tänkte att jag får ta med mig Joel :) Kan nog vara ett litet mysigt torsdagsnöje.



Har anmält mig till dans nu!! MTW Grinding heter klassen. Ska vara nån mix av en massa streetdanser. Har saknar dansen så! Hoppas jag kommer trivas och att jag kommer ihåg lite :)

En till rolig nyhet

Var tvungen att visa er denna också efter att Anita påminde mig om vad jag hörde på radio imorse. Så gulligt! Särskilt citat: "Barnen uppger att de inte sa något till sina föräldrar därför att de inte trodde att de skulle bli borta så länge." Haha.


Rolig nyhet

Haha stackars kille.

Fotad med byxorna nere.


Två sköna låtar

Nu vill jag tipsa om ett par låtar igen. Den första är en Nirvana-cover - mycket bättre version!

Trista stillastående klipp men blunda och njut :)



Patti Smith - Smells like teenage spirit



Fink - Trouble is what your in

Sjukt roligt klipp

Vi såg en film förra helgen som heter Hot Rod. Den var knäpp men väldigt rolig. Följande är ett klipp ifrån filmen. De bara ballade ur, passar inte riktigt i en film :P Kolla och ni kommer skratta ihjäl er :P


Universeum och besök


Idag var vi på Universeum med Tobbe och Jossie. Vi fick se en massa djur. Plattfiskar som man kunde klappa, apor varav en som fångade en fjäril rakt framför näsorna på oss och käkade upp den, hajar och ormar och lite till. På experiment-våningen spelade vi in våra egna väderprognos-sändningar. Jättekul :)











Nu på eftermiddagen fick vi besök av Joels syster Hanna och Johannes med barn. Vi fikade lite. Provade huvudmasseraren på både Miriam och Danielle, båda fick svårt att hålla ögonen öppna :) Så en sån vill Hanna och Johannes ha till kvällarna då det är läggdags :)

Nya stövlar

Beställde dessa från La Redoute i september och de kom nu! NÅGOT försenat! Så jag får ha de som vinterskor istället för höstskor som jag hade tänkt. Men det funkar det med :) Snygga va de iallafall.


Gott nytt 2009!

Bättre sent än aldrig :) Min nyårsafton blev lyckad. God mat, mycket prat och lite spel. Plötsligt kom vi på vid 23.55 att vi kanske skulle gå ut och ställa oss och titta på fyrverkerierna. Så vi hann precis. Folk smällde och sköt som bara den ute på gatan.

Det mesta av folket stannade kvar till 03.20. När Joel gick och borstade tänderna fattade de att de skulle gå hem ;)




RSS 2.0