Ny vecka..

Var i Ullared (eller egentligen Gekås) i lördags med mamma och hennes två kompisar. Vi trotsade alla eventuella varningar om köer osv och startade kl 05.00 på morgonen för att ta oss ner. Var framme 7.40 och fick parkering utan problem. Gick in utan att köa och där inne var det lungt! Hur skönt som helst! Gick omkring med min I-pod och shoppade en massa. Kolla in kortet jag tog på det jag köpte och gissa den vad allt kostade :) Så ska vi se vad ni tror! (Notera att jag köpte två Lost-boxar, filmer och skivor...)



På kvällen var jag ute och åt en smaskig middag med tjejerna.

                   

Emma, Stina & Hanna                Carro & jag



Sista veckan med jobb nu då! Härligt! Men samtidigt lite sorgligt.. Har nog aldrig trivts så bra på en arbetsplats förut som på Björstigs... Alla är så trevliga och roliga. Och alltid är det någon som bjuder på fika ;P Men det ska bli skönt med lite ledigt. Iof måste jag ju plugga samtidigt men jag kan ju åtminstone vara ute i solan om det blir någon snart!

Snart 1 vecka kvar till Kreta!!! Yiippiiie!

På lördag blir det Liseberg med Erika - kuligt värre!

Nu ska jag sova!

Spelkväll

Igår bjöd jag hem Joel, Stina & Jonas och Emma & Patrik för en helkväll men pizza och spel.

Det blev rappakalja och alias. Så himla kul! Jonas med sina förklaringar :P Man gissade direkt vad det var som han hade skrivit :P Exempelvis ordet cran. Jonas: - Näsa på en turk. Ha!

    Från vänster: Joel, Emma, Jonas, Stina och Patrik.

   Joel läser våra fantasifulla lappar :)

   Wille slocknade av vårat tjatter, sötnos!

Nu ska jag fläta håret och sen SOVA!

(Fredag imorrn - yiippiiie!)

Natti!

Helgen

Helgen har varit mycket händelserik:

I Fredags åkte pappa och jag ner till pappas hemstad - Halmstad. Var kanonfint väder under hela den långa bilfärden, men så mulnade det på när vi kom fram vid 23-tiden på kvällen. Typiskt.

lördagen åkte vi in till stan och strosade runt och tittade och åt frukost på ett mysigt litet fik. En sväng för att titta på Göteborg hann vi med det med. Vi åkte även förbi radhuset där pappa bodde som liten. Eftersom de som bodde där nu började titta kontigt på oss när vi började fota trädgården så var pappa tvungen att säga som det var :)

På kvällen åkte vi in till stan och satt på ett uteställe. Där kläckte pappa ur sig att min kusin ska ha trillingar (!) Shit vilken överraskning! Så nu har jag tre kusiner som väntar barn - kul!

Söndag: Hemfärd och konsert med The Ark på Läckö på kvällen. Jag överdriver nog inte när jag säger att det var en av de bästa konserter jag har varit på! Vilket röj! Jag som mest brukar stå och stampa takten på konserter hoppade upp och ner och sjöng för full hals. Rekommenderar att se dem om ni har möjlighet!

Bild 1: Mysig, trång gata i Halmstad
Bild 2: Tylösand
Bild 3: Pappa äter mango & saffran-och honungsglass
Bild 4: Jag äter choklad- och mandelglass
Bild 6: Utsikt från Hallandsåsen
Bild 7: Göteborg
Bild 10: Fin lövskog vid Galgberget

                          


image51
Ola Salo

Sammanfattning

Eftersom inte internet behagar fungera hos mamma så är jag nu hos Joel för att uppdatera vad som händer i mitt så kallade liv :P

Fredags

Joel och jag gick tillsammans med Stina och Jonas till campingen för att lyssna på irländsk musik. Det var ett band som hette Eileen, tror jag, som spelade. Var jättemysigt och fartfyllt!

                                                         

                     Vi väntar på att bandet ska börja spela  

image33


Lördags

Åkte upp till Karlstad för att hämta lite böcker. Passade på att träffa Branka, Agnes och Fatima också.
Var hos Agnes på kvällen och såg Silent hill. Bra men läskig film.

Söndag

På söndagen blev det lunch med Fatima på stan.



På hemvägen svängde jag förbi Camilla och hälsade på henne, Urban och magen :) Var trevligt. Lånade en massa böcker med :)


Båttur

I måndags åkte vi ut med båten, Joel, hans pappa och syster och jag. Tyvärr försvann solen precis när vi kom ut... Men trevligt blev det iallafall. Tog en tur till Råbäcks hamn där vi ringde dit Joels mormor och morfar så de kom och fikade med oss en sväng. Huu var det var kallt på vägen tilbaka! 



                                                                   
                                                              
                                                                 



Idag har jag varit på begravning för Malin.. R.I.P.... Var vackert men jobbigt.. Hon har det bra nu iallafall där uppe...


Ta vara på livet!!


 


Transformers

Ikväll kom vi äntligen iväg för att se Transformers. Jag har velat se den ett tag. Gillar sådana där världen-håller-på-att-gå-under-om-vi-inte-stoppar-utomjordingarna-filmer. Andra bra är ju då Independence Day och Världarnas krig. Tycker sånt där är spännande även fast jag själv skulle skita ner mig om de dök upp på riktigt :P


image28



Imorrn är det redan tordag. Vad fort veckorna går när man jobbar! Trots att jag har det vääääldigt lungt på jobbet. Inte så många som ringer nu under semestern. Har läst 3 böcker på 2 veckor - det ni! Man får ju passa på när man har tid. Nästa vecka får det bli plugg på jobbtid. Ska upp till Karlstad i helgen. Mest för att hälsa på kompisar men också för att hämta kurslitteratur. *snark* Men inte fel att plugga och få betalt för det :D

På fredag blir det irländsk musik vid campingen. Joel och jag ska dit och lyssna - blir nog trevligt!

Nä usch vad trött jag är - sängen!

I-pod nano

Äntligen är denna fina, exklusiva lilla pryl i min ägo! Ville ha en chockrosa men om jag skulle ha 8 GB så fanns det bara svart. Röd oxå iof men nej tack, inte min stil. Tänkte nöja mig med 4 GB först, men såg att det bara skiljde 400 kr för att få det dubbla så det var ingen tvekan.Så nu får jag plats med 2000 låtar :) Slipper radera låtar hela tiden för att få plats för nya.


image27

Godnatt!

Söndag

Efter att ha tvingat mig upp ur sängen vid 11, åkte Joel och jag till Silverfallen som ligger uppe i bergen vid Skövde. Var meningen att vi skulle följa med Joels mamma, pappa och lillasyster till Cross-VM i Uddevalla idag egentligen. Men det kostade ju 250 spänn så vi skippade det. Det var jättefint vid fallen! Tog en massa kort. Joel tog väldigt fina bilder måste jag säga! Lägger ut ett par. Jag hittade massa konstiga små baggar som kröp omkring på ett bro-räcke. Sen blev vi jagade av kor också! Eller ja, jag satt i hagen en stund och sedan började korna (eller det var kanske tjurar?) gå mot oss så vi sprang därifrån med foto-utrustning och allt! Man vet ju aldrig vad de kan få för sig! :P

 

Efter det blev det kaffe-kalas med allt för mycket tårta, kakor och paj. Faster och hennes man och farmor kom. Det var trevligt att ses igen.


Joels bilder: 
 

image18

                                              

Mina bilder:

                                                      
                                             Skumt :P                                       Mystisk bagge


Presenterna jag fick:

image25


Så nu är jag helt slut, ska lägga mig snart för att orka med en vecka till. Ska bjuda på Cheescake imorrn :) Hoppas det blir uppskattat!


 

Godnatt!


RSS 2.0