Livet

"Life is a strange, fast trip - I´m just glad we all have seats."

Visst är det ett bra citat? Man ska va jävligt glad att man lever och få uppleva allt som livet innebär.

Gott nytt år alla och hoppas 2011 blir bättre än någonsin!

Slappdag med Magda

Igår var Magda och jag på rean och tittade lite. Fyndade en del faktiskt! Ska fota och lägga upp här senare. Efter en lunch hos Emma på Henrys åkte vi till Götene och släppte in hästarna, sedan slappade vi hemma hos Magda hela dagen och kvällen. Drack te, åt mat och kollade på film. Mysigt!

Tog några kort under dagen, var så fint väder!


Lidan


Magda och Zanzara
Julen so far

Tänkte summera min ledighet som den sett ut fram tills nu:

Julafton:

Firades först hos faster Ingrid där vi fikade, kollade på Kalle Anka och bytte lite julklappar. Efter det åkte vi med mamma till Tomas syster i Vara. Markus och Elin kom även dit vilket var en bonus! Där åt vi och spelade julklappsspelet. Jag fick en skål som jag själv hade köpt och en massa böcker! När vi kom hem till mamma igen bytte brorsan, mamma och jag julklappar.


Wille är julfin
Många julklappar som det skulle spelas om!Detta fick  jag:Juldagen:

Förfest hos Ulrikas och hennes kille, sedan taxi till Harrys vid 22. Där mötte jag upp Stina & Emma m.fl.

Det var en rolig kväll på Harrys och Emma och jag stannade tills stängning. På väg hem stannade vi till hos en bekant till Emma och satt och tjötade. Filmade en liten snutt, vad vi håller på! Fnittrar och tjötar, men kul var det! :P Kanske lite för internt för andra än oss två att förstå hur roligt det var :P


Julbak

Då var årets julbak med Karlstadgänget över. Vi hade det väldigt mysigt med glögg och bakning av rocky road och lussebullar. Lussebullarna kom i alla möjliga former från kringlor och flätor till sniglar och Y:n (eller kanske djävulsgafflar eller giraffer utan huvuden: P) eller ett nytt begrepp: x-mas snake!
Jag fick faktiskt till tungan :)


Musikhjälpen

Idag skänkte jag 50 kr till musikhjälpen som i år satsar på att stoppa handeln med barn. Har man 50 kr att undvara finns det inga ursäkter att skänka de pengarna tyckte jag!


Musiktips

Då var det dags igen att tipsa om lite musik som är nyligen tillagd på min spellista :)


Julklapp!

Allt detta fina fick vi av jobbet i torsdags. Lite kul att testa på pepparkakorna för de får man beställa på sommaren för att kunna få köpa i juletid!Denna lilla sak får mig helt tokig, vet inte hur man löser den! Är det någon som har testan på den eller någon likande? Kanske kan man få lite tips på hur man börjar? :P


???

Favorit i repris

De flesta kanske har hört denna roliga historia innan men för er som har missat den kommer här ett tips! Emil Jensen är en.. jaa vad är han? Artist kombinerat med komiker skulle jag säga. Han fick ett brev från sitt försäkringsbolag som han svarade på på ett minst sagt speciellt sätt!Hundvakt

I helgen är jag hundvakt åt Wille eftersom mamma är på en show här i Göteborg. Så jag satsar på att mysa med Wille i soffan och ta massa promenader. Lugn och skön helg!


Wille älskar att snöbada!

Julbord på Ruckmans

I torsdags var det det årliga julbordet med jobbet. I år var vi på Ruckmans där där även var en show med Lasse Kronér, Sara Löfgren och Stefan Odelberg. Det bjöds på sång, humor och trolleri. Mysigt! Tog en liten sovmorgon på fredagen sedan, blev ganska sent...


Julfilm på Götaplatsen

Igår mötte jag upp min kära kusin som var på besök i staden och såg en julfilm på konstmuseumets vägg. Coolt! Mysigt att stå där och bara insupa julstämningen. Här får ni ett smakprov:


Rustad för kyla!

Har varit på jack-jakt ett tag nu. De kapporna som jag har klarar inte kylan så bra. Har varit riktigt kallt ibland! Tråkigt att behöva lägga pengar på en täckjacka men det behövs ju prioriteras som sagt.. Så efter mycket letande hittade jag en vanlig svart jacka på Stadium. Får duga!


Julfest med Lussebullsbak

Blev bjuden till Pollack i lördags för lite glögg/jul-fest med paj och lussekatter. Killarna bakade lussebullarna, de blev underbart goda! Så goda så att vi tjejer ska ha en egen julbaksträff sista helgen innan jul :)


Partey

Fick nattgäster här torsdag-fredag i form av Ulle och hennes kompis Lindy. På fredagen var det fest hemma hos Elin. De andra skulle ut men jag var bara med fram tills de gick ut. Men vi hann med en del flamsande och tramsande innan det :)
Elin är på G!

Jul på Liseberg

Har inte orkat blogga på ett tag så här kommer några inlägg!

Förra helgen var pappa här. Vi gick på jul på Liseberg, kollade på film och åt på restaurang. Var mkt trevligt!


Trots att jag är vuxen så är det lika magiskt att gå på Liseberg och titta. Vilken stämning!


5 miljoner juleljus är uppsatta.
Vacker skridsko-show


Rudolf?

RSS 2.0