Drink på stan

Träffade Malin inne i stan ikväll. Vi drack rosé på Grill del Mundo och bara pratade tills solen försvann. Så mysigt! Älskar den här stan på sommaren alltså, så mycket folk ute jämt som tar vara på vädret. Hade mina nya skor på mig som jag köpte på rea, vad tycks? Tänkte ha dem på bröllopet i sommar, de kommer passa bra till min nya klänning!



Har ju varit ute efter en vågtång men den jag ville ha verkar ha slutat säljas tyvärr. Men så såg jag på nätet att man kunde våga håret med plattången, blev ganska bra faktiskt:


Tjolöholms slott

Idag har vi varit och tittat på Tjolöholms slott som ligger utanför Kungsbacka. Vi tog även en guidad tur inne i slottet. Jättefint var det! Maffig utsikt över havet med. Efteråt skulle Jossie och jag prova att bada men det var sån äcklig botten med en massa alger och döda krabbor och sniglar så vi gick upp igen :) Efter det åkte vi till Patrik och grillade och åt massa jordgubbar som vi köpte för 10 kr litern på MAXI - billigt!


Skön kväll

Idag har jag varit en sväng på stan och fyndat lite, särskilt ett par skor som jag ska visa sedan. Mötte sedan upp Martina för en fika innan hon skulle vidare. Alltid lika kul att träffa henne, så lätt att prata med! :)

Gick och handlade förut till kalaset, ställde kassen på bänken och bang - den åkte ner i golvet. Inte bra med tanke på att det var ägg i påsen! Tre stycken gick sönder så det var bara att slänga ihop en kladdkaka av dem :) Så nu ligger jag här i soffan och äter kaka och tittar på Dexter. Aaaa!

AC/DC

Igår nör jag kom hem från Dalarna gick vi en sväng till Ullevi för att lyssna lite på AC/DC. Stannade bara en timma men det var trevligt att hänga där lite, så härligt med en massa folk överallt :)




En magisk midsommar i Leksand

Jag ångrar verkligen inte att jag åkte till Dalarna över midsommar! Jag har inte haft så kul på länge! Är inte så ofta man åker iväg bara tjejer sådär tyvärr. Men detta kanske blir en följetång?! Hope so.

Åkte upp redan på torsdag eftermiddag så vi kom till stugbyn vid Siljan runt 21. Där tog vi det bara lugnt och pratade innan vi lade oss för att ladda upp inför helgen.

Midommar
började med att vi gick upp 8.30 för att åka ut och plocka blommor till kransarna. Tyvärr regnade det men vi var otroligt positiva ändå. Samma sak när vi band kransarna på altanen men vi stod på oss och kransarna blev riktigt fina! Tack vare Anitas coaching. Efter det åt vi midsommarlunch och sedan gjorde vi i ordning oss och åkte bort till festen som vi hade blivit bjudna på. Där blev vi indelade i lag för att leka lite lekar. Skitkul! Efter det grillade vi och sedan var det dags att gå bort till Gropen där det var ett hejdundrande midsommarfirande med hissande av stång och dans runt stången. Vi dansade allihopa :) Vi gick sedan hela vägen tillbaka till festlokalen och fortsatte där med lite dans tills sent på natten. Vi ville ta taxi hem men eftersom det är Leksand så fanns det inga :( Så vi fick gå i drygt 45 minuter tillbaka till vår stuga på andra sidan stan.



lördagen blev vi bjudna på jättegod grillmat hos Anitas föräldrar. Redan där fick vi massa vin så den dagen började vi tidigt. På kvällen var det fest igen med samma gäng som dagen innan. Kändes nästan som gamla vänner att se alla igen :) Vi gick ut till Lucky och sprang upp och ner för trapporna och dansade hela kvällen.



Satt med ett löjligt flin på läpparna på tågen hem, tack tjejer!!!

Grattis Joel!

Hann inte skriva detta i torsdags så jag skriver det nu :) Han har äntligen fått körkort! Jag är så stolt så :)

En dag i skärgården

Igår var vi ute på Donsö. Man kan ju åka båt med västtrafikkortet så det är lite lyxigt att kunna dra ut när man vill. Man får inte ha bilar på den ön så det var väldigt lugnt och stilla där ute. Solen tittade fram ibland med och då var det riktigt skönt. Blev en lång dag så jag somnade som ett barn på båten hem :)














Releasfest Peacock

Har inte hunnit berätta om min helg än. I fredags hände Jossie och jag på Annette på jobbet och hennes kompis på nyöppningen av Peacock. Det var Handels kvinnliga nätverk som hade ordnat en fest för bara tjejer. Det bjöds på rosa champagne, jordgubbar och chokladfontän och lite annan underhållning och tävlingar. Väldigt trevligt! Efter 22.30 var killar välkomna. Men en timma efter det var ju ganska trötta så vi gick hem.




Vårt 6 juni

Glömde ju lägga ut lite bilder från nationaldagen. Vi åkte ut till Långedrag och gick längs med hamnen tills vi hittade en trappa upp i bergen som vi gick uppför. Hamnade på en jättefin utsiktsplats. Där fikade vi och solade oss när väl solen tittade fram.

     

Imorgon efter jobbet åker jag till Lidköping. Ska vara med när Marielle tar studenten. Så jag åker hem igen på onsdag kväll. Har så himla mycket att göra på jobbet... Fast jag kommer ändå inte att hinna bli klar i tid.. Sara hinner du klart med alla deklarationer?



Bröllopsklänning?

Alltså en klänning att ha när jag ska på bröllop i sommar :) Kanske kan ha denna? Hittade denna på Lindex på lite rea, 220 kr. Inte så farligt! Var lite skeptisk till färget först men gillar den skarpt nu. Känns klassisk och lite gammaldags. Kanske är gammalrosa? Ursäkta mitt osminkade jag med en sur min, men ni ser iaf hur den ser ut.


Romeo & Julia

I torsdags var vi på Operan med jobbet. Först var det tre-rätters middag vid ett fint dukat bord och efter det såg vi på Romeo & Julia. Den var helt ok, lite långsam kanske. Det som hände var att gängen bråkade med varandra, Romeo & Julia gifte sig och det sista dog de ihop. Men det var fin sång och bra dans!

Detta fick vi att äta:

Förrätt



Operans Vitello tonnato, gödkalvsrostbiff med tonfisk- och kapriscrème, confiterade tomater och ruccolasallad

Varmrätt



Pilgrimsmussel- och skaldjursfärserad rödtungsfilé med sparris och Sandefjordsmörsås smaksatt med löjrom och gräslök

Dessert



Pecannötspaj med färskost- och citronglass samt minimarshmallows

UNDERBART GOTT!














Doobidoo

Vet inte om jag har berättat att jag skulle på tv-inspelning av Doobidoo i onsdags? Det var min f.d kollega på Carat, Sarah, som hade fixat platser i publiken. Hon är gammal polare med Lasse Kronér, de har jobbat ihop på Bingolotto tror jag det var. Så det var egentligen han som hade fixat två platser åt oss. Det var jättekul! Kul att se hur en tv-inspelning går till. Man fick inte ha för somriga kläder på sig, bara ben etc eftersom det ska sändas till hösten. Innan vi körde igång värmde Lasse upp publiken, han skämtade och hade sig, han är himla rolig alltså! Sedan skulle vi spela in applåder så vi fick se glada ut och titta på studiokvinnan medans kameran svepte över publiken. Jag ska väl tillägga att vi satt längst ner, längst fram så vi lär ju komma i bild :P Ska säga till när "mitt avsnitt"  sänds :) En annan tagning behövde de bara lite fniss så då fick vi skratta lite försiktigt. Kändisarna som var med var Wille Crawfoord, Markoolio, Sara Löfgren och Victoria Tolstoy.



Sarah i Svt-huset

Nyfriserad

Klippte och slingade mig i helgen. Var så trött på håret, det var en fruktansvärd utväxt plus att det var lite alla möjliga färger på det... Så jag ljusade upp det och klippte upp det lite till. Men nästa gång klipper jag det kort!


RSS 2.0