Världens roligaste klassfest!

Ska berätta om vår klassfest som vi hade i lördags för åk 1-6. Men först lite av det andra som hände i helgen.

Var förbi mamma och Tomas en sväng på torsdagen. Alltid kul att träffa dem, och sen lekte jag lite med Wille med :) De stunderna värdesätter jag. Älskar den hunden alltså! Se bara vad söt han är:

         


I fredags hann jag med att käka thaimat med Emma. Mycket gott! Synd att jag äter det så sällan...



Så, i lördags blev äntligen festen av efter några månaders planering. Låter mer än vad det var :) Var faktiskt inte alls jobbigt att planera - det borde ni prova! Catering gör susen! 13 stycken av 21 kom, ganska okej. Vi började med att dela ut lappar till alla när de kom där det stod nånting som de skulle göra under middagen, ex drick ur din bordsgrannes glas, håll tal för sommaren, starta allsång mm mm. Några gjorde sina uppdrag iaf :) Sen fick de gå en liten tipspromenad och gissa på frågor som vi sen skulle leka för att få fram vem som vann. Efter middagen (italiensk buffé - mums) var det dags för lekarna. Ojoj vad det var kul :) Lägger ut lite roliga bilder.

Har nog aldrig haft så roligt på länge alltså! Är ett så härligt gäng allihopa. Vore kul att göra det till en årlig fest :)

1. Jag & Stina
2. Jag
3. Elaine (ej amerikanskt uttal :P) vill inte vara med på bild
4. Sina och den goda buffén
5. Ja, vam suger bäst? ;)
6. Vem har störst lungor?
7. Vem har bäst hålkänsla?
8. Jag har fattat att jag inte har en chans :D
9. Kul kort på Jennie och Martin
10. Gapflabb vid prat om gamla minnen
11. Jessica & Jennie ser kära ut :P
12. Stina & Martin
13. Jag träffade Patrik ute (kusinens man)
14. Alla vi :D


           

           

               

image173

Låt!

Hittade den - tack Agnes :)




När jag ändå håller på att prata om musik kan ni kolla in Sara, en tjej som jag har dansat med och nu läser massage med. Hon är grym på att sjunga! Den andra låten på sidan har vi till och med dansat till :)



Låt?

Ni måste hjälpa mig! Letar efter en låt som låter lite som Antiques "Opa opa" om ni kommer ihåg? Samma sound. En kille sjunger bla: .. I can fly so high... Det är nog en reggae-låt tror jag. I videon hoppar de hopprep på en bakgård. Killarna stajlar för en tjej som till slut hoppar hon med. Vet nån vilken jag menar?

Tack på förhand :)

Trevlig kväll

Igår var vi hos Agnes och Dan och lagade mat och såg på film. Innan maten blev det lite lirande med Wii. Var kul juh!

Innan vi åkte tog vi lite foton på varandra :) Joel har köpt en ny kamera som är så bra. Skarpa och fina bilder blir det.

    

    

Joel och Dan när de lirar Wii:

image156

Dansen

Ska visa filmen från vår dans igår för er som inte var där (alla :P). Tyvärr syns inte jag så mycket då jag står längs bak men ändå :) Har iallafall rött på mig. Kan säga att det blev väääldigt varmt av elden! Trodde all min hud skulle flaga av :P Men det gjorde den inte och allt gick bra :)




Ikväll ska vi till Agnes pch Dan för parmiddag. Trevligt!

Nu blir det lite mer plugg. Tenta på torsdag :S

Kulturnatten

Seminariet idag var lätt avklarat. Vi skulle läsa en annan grupps arbete och redogöra för det. Jag fattade inte så mycket av nätverkssäkerhet med proxys, brandväggar och switchar mm så jag läste i stort sett innan till. Men det gick fint :)

Ikväll ska vi dansa på Kulturnatten. Vi ska dansa framför en eld i form av en trekant. Lite reklam och pre-wiev för Eldkonst som vi kommer upptäda på i vinter. Så 21.45 ska vi dansa framför museet - kolla in :) Hela programmet finns här. 

Nu ska jag kolla Greys till jag ska iväg och repa.

Hej svejs!

JAAAA!

JAAAAAA! Klarade den där jäkla tentan!! Fy FAN va GÖTT!!! Kollade för ett tag sen och då stod det U (såklart) men nu idag var det G! De måste ha räknat fel först! Eller så är det fel nu.. :S Men jag tänker vara glad tills jag hämtar ut den, då får jag vara ledsen igen :P

Ville bara säga det :D

Nu ska jag plugga och sen blir det det nya avsnittet av Prison break!

Ny jacka

Jag vet att jag inte skulle skriva något om mode i min blogg eftersom det finns oändligt många sådana bloggar redan men måste bara säga att jag är så nöjd med min nya jacka som jag har beställt. Fick det för halva priset på Ellos.

image150

Frisyrer

Har varit och fixat frisyrer på Anita och Elin till deras nollephest ikväll. Tänkte visa mina skapelser:

image148

Elin

image149

Anita

Borås

Efter att ha gjort en snabbvisit i Lidköping blev jag upphämtad av Stina, Carro, Karin och Hanna för att åka till Borås för att gå på Sofies inflyttningsfest. Bilresan var riktigt rolig med en massa tjatter. Saker som : - Sväng rakt fram i rondellen blev det en del av :P Trots en tjatande, lite arg (?) GPS fick vi ringa till Sofie för vägbeskrivning.

När vi väl kom fram blev det shopping där jag köpte en tunika, en polo och en kjol (allt svart tyvärr med det behövs ju också ibland).

Förfesten var jätterolig, Hanna och jag lekte DJ:s ;) Drack den godaste shot jag har provat!
 
Utestället var väldigt classy, därför fick man en del snobbar på köpet. Man fick tydligen inte ha gympaskor på sig enligt en vakt... -...eftersom det finns tjejer som har klätt upp sig och vill ha kul. Jaha? Och? 

När vi var på väg hem fick vi syn på en tjej i bara t-shirt med skor med väääldigt höga klackar som hon vinglade omkring i. Vi var tvugna att titta på henne. Då fick man höra en hel rad med svordomar som ex: -Vad fan glor ni på? Osv. Jag var tvungen att gapa tillbaka. Men det var inget bra enligt Sofie då man lätt kunde hamna i bråk. Ajdå. Men jag klarade mig :) 

När jag kom hem efter en resa på sex (!) timmar hade min älskling städat hela lägenheten! Så gulligt!

Lite bilder:

     

Förberedelser
       

     
Likör 43                    Piggelin
Nyponsoppa            Vodka
Grädde                      Sockerdricka

       

image147

Ont

Måste beklaga mig lite över mina armar... Tränade ju styrka i måndags för första gången på jag vet inte hur länge..? Tog iallafall i en del. Dagen efter gjorde det ont i hela kroppen. Men jag gick ändå på ett balanspass(blandning mellan yoga och pilates ungefär) i tisdags. Så nu är mina armar ungefär i en 90 graders vinkel. Går inte att få ner dem! De är superspända och det gör ont så fort jag försöker sträcka ut dem.. :S Har ju bokat ett balanspass idag med men vet inte om det är så klokt att gå. Kan ju vara bra att mjuka upp mig men går det inte så går det inte. Har några timmar på mig att bestämma mig :)

Nu blir det plugg framöver.. Bara två kapitel kvar att göra. Sen är det klart :)

Ett inlägg om ingenting

Har inget kul att skriva så jag skriver något tråkigt istället, den som vill läsa får läsa :)

Idag träffades vi kl 8 för att göra klart en rapport som det så fint heter. Men såklart så är det lite småpill kvar, så på måndag blir vi nog klara! Det var väldigt jobbigt att gå upp 7, har jag inte gjort sen i somras tror jag.. Och då var det inte så jobbigt så jag antar att jag kommer vänja mig om det kommer hända igen :P

Kom hem efter 12, åt, tvättade, pluggade, åt igen och sitter nu här och ska fortsätta plugga lite. Men kanske ska ta ett avsnitt Grey´s anatomy först...? Ja! :P

Till helgen blir det Borås för att hälsa på en kompis. Undra hur det ska gå att bo 4 tjejer i en 1a på 20 kvadrat? Det blir nog trångt om inte annat! Det gäller att festa som bara den så man kan slockna som en stock och inte känna av hur trångt det är :)

Ok, Grey´s då!

Ciao!

Hjälp!!

Fan blir knäpp snart! Försöker fixa så att jag kan kolla med undertextspår i VLC. Finns inte ens någon meny där man kan välja video - undertextspår på/av. Har provat att installera alla möjliga olika versioner eftersom jag läste nånstans att det kanske var fel för att jag hade en för ny version. Men icke. Nu orkar jag inte mer. Någon som vet vad det kan vara för fel???

Igår vad jag på middagskalas eller vad man kan kalla det hos Erika. Hon bjöd på lasagne, kladdkaka, vin och chips. Mumma!

  

Erika skär kaka


Nu blir det film med älsklingen. Borta med vinden. Har aldrig sett denna klassiker.

Ha en bra kväll!

Dans

Igår var jag med på dansföreställning på Scalateatern med Erika och Branka. Vi fick se en mix av modernt, street, popping, locking och gregoriansk folkdans. Det sistnämnda var höjdpunkten. Har aldrig sett något likande! Jättehäftigt! De var så snabba med benen och kastade sig ner på golvet på knäna och hoppade högt, högt upp i luften. Ett smakprov:






Har varit en sväng på höstmarknaden vid Alsters herrgård idag. Var inte mycket att ha. Mest stickade grejor, burkar med sylt osv. Hade hoppats på kanderade mandlar eller liknande, men icke.

Nu: plugga. Ikväll: kalas hos Erika (en tredje:P).

I love you

Fler än jag som gillar låten som spelas i rädda barnen reklamen? Har hittat hela nu! Refrängen är ju bäst iallafall!

Lyssna på den här.

Idag blir det plugg hela dagen till kl 19 då det är dansföreställning på Scala, ska bli så kul!!

Baj baj.

Snuvad på konfekten

Snacka om att ångra sig!


Anthony and the Johnsons



En vacker låt

Helgen

I fredags blev det musikquiz med Tobbe & Jossie. Vi kom på delad 2-plats :) Iof var det ju bara 6 eller 7 lag med men ändå :) Det var trevligt iaf!

       
 Jag & Jossie

I går var det avskedsmiddag/ fördelsedagsmiddag för Fatima eftersom hon åker till Indien på fredag natt. Ska vara borta i 15 veckor, sorgligt :(  Huslig som hon är bjöd hon på jättegod mat. En salladsbuffé kan man väl kalla det. Blev en sväng till Koriander också. Men åkte hem vid halv två eftersom det blev så kallt.

                            
Moi                       Fick till lockarna denna gång tycker jag!

         
Fatima & Marie                  Usch vad jag ser ut :P


På Fatima ser
den iaf verkligt ut :)

Tjuvlyssnat

Haha läste detta på tjuvlyssnat.se, var bara tvungen att skriva det, så kul tycker jag :) Inte lätt med dagens teknik ;)

Mobilbutik, Kungsgatan, Stockholm

En man ~50, med utländskt påbrå, kommer in och går raskt fram till första bästa lediga säljare.
Mannen (rappt): Jag ha ett problem!
Säljaren: Ja, okej.. Vad har du för problem?
Mannen (viftandes med sin telefon): Alltså.. Varje morgon, klockan åtta någon ringa mig. Jag svara. Men ingen svara. Det är någon som heter SNUSSER!!
Säljaren (förvånat och osäkert): Jag tror att det är ditt alarm som ringer?
Mannen (aningen röd i ansiktet): Okij.. (han går raskt ut ur affären.)


Avskedsmiddag hos Fatima ikväll då. Hoppas du får det bra i Indien min dancing-queen! :)

RSS 2.0