Valborg..

..firas med lite party hemma hos oss. i har städat och grejat här i em så det ska se anständigt ut :) Joel hade fixat lunch till oss idag som tack för att jag ställde upp och blev fotat häromdagen. Blev goda kycklingbaguetter. Har precis kollat på gossip girl, ble lite trött så jag ska nog vila en liten stund innan folket kommer!

Trevlig valborg på er!


Min helg i Geilo

Ja den var helt fantastiskt rolig! Vi åkte upp på torsdag så vi var där uppe runt 19,20. Väl framme hade Ann gjort jättegoda räkmackor till oss, ser ut som en restaurangmacka tycker jag!











Efter maten spelade vi spel tjejerna mot killarna (vi vann) tills ögonen nästan föll ihop.



Efter en stadig frukost på fredagen gav vi oss ut runt stugan för att testa skidorna och för att få in vanan innan loppet. Annette och jag började med att ramla huller om buller ett par gånger. Jag tänkte att jag aldrig skulle fixa att åka i 2,4 mil! Men som tur var så var det inte det riktiga spåret vi åkte i så när vi kom ut i spåret så var det mycket lättare :) Vi tog bara en liten sväng för att inte slita ut oss med en gång.





På eftermiddagen åkte vi ner till Geilo för att hämta våra nummerlappar. Det var full fart med försäljning av skidprylar och hög musik och bra stämning.



På kvällen blev det oxfilé och pasta till middag, allt för att ladda upp så bra som möjligt.



Lördag. Då var det dags då. kl 9 gick tåget till startplatsen. Vad mycket folk som åkte det tåget! Var värsta lämmeltåget upp mot backen. Vi gick den första biten eftersom uppförsbacken var så brant. Sedan var det fortsatt uppför i ca en mil, plant i några kilometer och nedför den sista biten. Det betyder plogning i några kilometer och det var jobbigt kan jag säga. Ramlade ett par gånger :P I slutet fick jag dessutom kramp i tårna. Ramlade, fick kramp och kunde inte komma upp - frustrerande! Det sista åkte jag och skrattade för mig själv när jag tänkte på hur roligt det måste sett ut :)














Precis så här kände jag mig största delen av tiden; utan kontroll över skidorna och rädd för att ramla ännu en gång :P


I måååååål!! Ca 5 timmar tog det, man kan väl inte begära mer för att inte ha åkt tidigare :)

Efteråt blev det bastubad och en kall cider - underbar belöning!




God lax till middag och efter det film i "biorummet". Såg Max Manus - bra norsk film!

Annette har fått för sig att vi ska åka tjejvasan nästa gång. Är ju bara 6 km längre än detta lopp och mer plant så det skulle nog inte vara omöjligt!

Imorrn åker vi..

Skidorna är hyrda, väskan är packad och solskyddet är med - nu är jag redo för en tuff tur i fjällen! Här ska vi åka två mil, ser ganska härligt ut ändå :)



Hörs på söndag när jag är hemma igen!

Wish me luck!

Nya frisyren

En officiell bild på min nya frisyr:



Trevlig helg med mycket folk

I fredags efter min klipptid mötte jag upp brorsan för lite mat. Han körde med Scotts och de skulle spela på Casino Cosmopol så då passade han på att träffa mig, trevligt tycker jag!



Efter det gick i hem till Tobbe & Jossie och hängde där en stund innan vi åkte till Majorna för att se ett band spela. Kvällen avslutades med ett besök på BK vilket var riktigt gott!







I lördags åkte i till Joels barndomsstad - Alingsås. Vi gick runt i centrum, åt en pizza och gick sedan vidare till Nolhagsparken. Där klappade jag en häst och i tittade på ovanliga fåglar och andra djur. Mysigt! Vi tittade även på huset där Joel växte upp och skolorna han har gått på.





























På kvällen åkte i till Therese och Kristoffer och satt där och drack rosévin och pratade. Det blev ett besök på den gyllende måsen innan i gick till Dancing Dingo för att spela biljard. Kostade bara 10 kr per spel. Mysigt ställe!





Sista stoppet blev Lilla London. Där fick vi tyvärr inte plats inne så i satt faktiskt ute. Tog några filtar var så gick det bra. :)









Idag har jag börjat dagen med en promenad i Skatås med Martina. Sedan har jag fixat lite mat, suttit ute på balkongen en stund i solen/blåsten. Snart kommer Joels syster med kompis hit. Vi ska nog ut och äta lite.

Ny kostym

Kände att jag ville ha något att variera med på kundbesöken så det fick bli en ny kostym. Denna är från H&M.


Kryssningen!

Nu har jag äntligen lite tid över att visa bilder från kryssningen i helgen.

Fredagen ar lugn, ar ute och åt och hängde hemma hos Anita och tittade på Solsidan, pratade och skrattade.








Lisa vågade testa en blomma

På lördagen åt vi en lååång frukost, slötittade sedan på Talang - "baby balla balla" tills det var dags att åka in till stan. Där åt vi god och fet lunch på Bara tror jag det hette. Sedan började vi vandra till båten.


Ajaj, inte skönt med kaffe på handen!







Väl på båten så gjorde vi oss iordning och gick och tog några drinkar i baren. Spana in den läckra frozen daiquirin med jordgubbssmak! Mumma! Där satt vi ett tag och bara kollade på folk. Fanns allt från små, små söta barn till inte lika söta äldre män som stod och röjde loss på dansgolvet.















20.30 hade vi vår buffétid. Den var helt ok, godast var förrätten med sill och grejer samt ostbordert :) Vi satt där och försökte få ner så mycket vin som möjligt innan de stängde. Efter det var det ut på dansgolvet/till baren/ spana på folk som gällde. Vi hade så kul att vi inte kom i säng förrän 4.30! Var längesen jag orkade hålla mig vaken så länge :)










Wetside på er tjejer :D


Hihi, förlåt Elin (säg till om jag ska ta bort den). Var bara tvungen att lägga upp den, ser så roligt ut :P




SJälvklart träffade vi på självaste båtpastorn vad hon nu heter.. Kom även med på hennes blogg:






Mina fötter 4.30, NÅGOT svullna! Vet inte om det syns men de var som två sälar! Dallrade i dem när jag stampade i golvet, var nog lite vätska där i!

Vi sov länge på söndagen. Tog lunch till frukost, gick sedan en sväng i taxfreen och efter det satt vi ute i solen och tittade på när Stockholm närmade sig. Vad vackert det är!












Påsken

Detta år har påsken inte inneburit något speciellt (känns lite konstigt). I torsdags jobbade vi halvdag så Joel och jag tog en lunch på Masala som ligger nära oss på Danska vägen. Efter det åkte i till Maxi och handlade. På kvällen såg vi The Box med Cameron Diaz, inte så bra film...

I fredags var det tvättning, städning och vaxning av ben som stod på schemat. Skönt att ha gjort alla tråkiga saker på samma dag :) På kvällen såg vi Twilight New Moon.

Igår fick vi besök av Joels syster med familj. Trevligt med lite släkt på besök! Efter det tog i en promenad i värmen till Skansen Lejonet. Vi hittade en tunnel där man kunde gena öer så slapp i gå via centralen och längs med vattnet. Med utsikt över spåren och olskroken satt vi och solade oss lite. Nu känns det att våren är här! Det går fort så passa på att njuta! På källen gick vi till en pizzeria på Danska vägen med Mattias och åt pizza. Efter det blev det kladdkaka, häng och southpark hos Mattias.











Idag ska vi nog ut och fota en sväng och sedan åker vi till Lidköping. Imorn är det kalas för Marielle, hon har ju varit på Hawaii och i Afrika sedan i somras så det ska bli kul att träffa henne igen.

RSS 2.0