Spelning på campingen

Pappa spelade med sitt band 8-9 juni så då passade Ola och jag på att åka hem till Lisch och träffa lite kompisar och familj. Vi hade bokat bord på Sjökanten och samtidigt/ efteråt kollade vi på pappa när han spelade. Brorsan skulle såklart göra ett nummer på scen med dem ;)


Jag och Emma


Jonas dansar med sig själv

Dagen efter åkte vi iväg med Stina och Jonas för att fika lite i Sjölunda innan vi skulle åka hem. Mysigt!

Picknickfestivalen 6 juni

Var nog två år sedan jag var på den sist men i år tog vi oss till Apslätten för lite mat och musik. Efter det åkte vi hem till Tobbe och Jossie och åt scones på balkongen tills det blev för kallt. Slapp och skön dag!


Blodomloppet!

Vi gjorde det i år igen. Sprang blodomloppet. 5 km räckte gott för mig. Gör det mest för picknick-korgen ;)
Olas egna fest

Eftersom han inte kunde vara säker på en överraskning så ordnade han sin egna fest.

Roliga presenter som passar en gammal gubbe fick han av Jennie.


Käppen finns den med

En tunna med helium gjorde festens roligaste nummer:

Slowmotion-spex:


Kalas för brorsan

Var hemm för ett tag sedan för att fira lilla lillebror som inte är så liten längre utan 25!


Wille spanar i trappan


Söta dockan NilaPå kvällen träffade jag Sofie och Stina över en bit mat.
Hann även med en promenad med mamma för att titta på de stora korna som har blivit planterade vid hamnen!
Olas överraskningsmiddag

Jag hade under tiden vi var i Florida planerat en överraskningsmiddag för Ola tillsammans med David. Hade raderat alla mejl och varit väldigt diskret med allt tills Ola råkade se ett mejl i utkorgen till David! Vi låtsades inte om det och jag hoppades att han inte skulle misstänka alltför mycket. Det gick bra men det var David som fick Ola att fatta misstankar genom att försöka smussla bort ett samtal från en barndomskompis till Ola.

Jag lurade i alla fall med honom till Mañana där alla väntade på oss. Vi sjöng för Ola och när vi var klara tar han fram denna lappen ur kavajen:Så ja, han hade förberett ett tal ifall det skulle bli något sånt här. Typiskt! Men roligt :) Vi åt massa god mat, Ola fick presenter och en drink med tomtebloss i. Sedan gick vi ut, denna gång till Flying Scotsman där vi stannade till halv fyra på morgonen. När vi kom tillbaka till Olas lägenhet väntade en bakmaskin på honom som jag hade fått hjälp av Olas föräldrar att ställa dit :) Lyxigt att kunna baka färskt bröd när man vill!


May the force be with you another 30 years my love!

Valborg

Hade besök av Stina och Emma dagen innan valborg. Vi bara umgicks och åt värdens godaste fisksoppa på Trädgårdsföreningen.

På valborsmässoafton hängde Ola och jag mfl i parken vid näckrosdammen. Vi grillade och hade det gött. Vid sextiden tog vi oss hem till Daniel och Elin som lägligt nog bor på Avenyn så vi stod på deras balkong och spanade på Cortegen. Blev nog Dancing Dingos efteråt i vanlig ordning :)
Svävande öl!

Dansuppvisning dansforum

Jahapp, då börjar jag i april med min dansavslutning. Inte så mycket mer att säga än att visa ett klipp. Jag är längst bak till höger så mig ser man inte så värst mycket.


RSS 2.0