Magiskt

Allt med Håkan är magiskt.

Såg 2 steg från Håkan idag på svt2. Här kan ni se den om ni missade den.
Whoopies

Har ni testat?Köpte på Let´s deal för några dagar sedan och köpte fyra olika sorter. Mycket god sötsak!

Köpte mina på Cupcakes and more vid Skanstorget.


Double rainbow!

Har jag sett två dagar samma vecka! Fräckt!Får mig ju att tänka på detta klipp, haha:
Humorhimlen i p3

I onsdags var jag med Elin och Sanna på Pustervik. Humorhimlen från p3 var ute på turné och första stoppet var Göteborg. Sanna och jag var där kl 18 så vi fick en plats vid baren i väntan på insläppet till scenen kl 19. Tyvärr kom Elin några sekunder för sent så hon fick stå utanför i regn och blåst och vänta tills kl 19! Men vi kom alla in som tur var. Cirkus Kiev, Pang Prego, morgonpasset med flera var där. Himla kul att se dem live!Martina, Kodjo och Hanna

Frisyr

Såg en bild på en cool frisyr idag som jag tänkte testa att göra. Har ju så kort hår så jag tänkte att det inte skulle gå men det blev ganska ok ändå! Hade lockigt hår innan som jag sprejade lite extra för att få mer styrsel i det.Så här gjorde jag:

Dela upp den översta halvan av håret i två delar och gör en knut.

Använd sedan de två lösa delarna av knuten till att göra ytterligare en knut av den nedre delen av håret. Fäst med hårnålar.

Har man långt hår kan man låta de olika delarna hänga löst eller så gör man ytterligare knutar eller viker in flikarna med hårnålar.

Fick inspirationen av denna bilden som är från en av Michael Kors modeller:


Ögonskugga!

Beställde en STOOOOR palett med ögonskuggor häromdagen som kom i brevlådan idag. Är mycket nöjd! Tänk vilket nöje att sminka sig nu! :DNi hittar den på Upbrand för 199 kr. Hade en rabattkod vilket gjorde den ännu billigare så googla det innan beställning. Gratis frakt!

Återträff i Karlstad

I helgen var det dags för en återträff med universitetsgänget. Denna gång skedde träffen i de Värmlänsdka skogarna!

Började fredagen med att vinna förstpris i vinlotteriet, 6 flaskor. Så där hade jag alkoholintaget säkrat!

På kvällen köpte vi med oss mat och bara satt och pratade. Vi tittade lite på Idol och sen var vi så trötta hela högen att vi gick och la oss för att orka med lördagen.

 

Vi började dagen med att möta upp Yvonne, sedan tog vi en mumsig fika på Expressohouse.

 

 

Efter det gick vi lite på stan innan Therese och Desiree anslöt sig för att äta lunch. Klockan 15 var det bowling på Nöjes som gällde. Anita vann stort och Malin som mest rullade ner klotet i rännan kom tyvärr sist. Jag kom väl näst sist tror jag trots några strikar på rad!

 

 

Efter att ha trängts och fixat klart oss åt vi fajitas och festade till det lite innan vi gick ut till Blue moon. Vi kom fram oskadda trots galna taxi-chaufförer och bilar utan bälten!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag smet lite tidigare från BMB för att hinna bort till Harrys där Henrik jobbade. Som tur var hann vi prata en liten stund innan de andra ringde och hade fått tag i en taxi tillbaka.

 

Det var sammanfattningsvis en underbart tolig helg som vanligt, får se vart vi ses nästa gång!


Lördagsutflykt

Var visserligen förra lördagen Ola och jag åkte ut till Amundön men vill ändå visa lite bilder. Var en sån fin dag och ett väldigt fint ställe att åka till!
RSS 2.0