Floridatips!

På onsdag åker vi äntligen!! Orlando-Everglades-Key West-Miami och tillbaka till Orlando. Har ni några tips på vad vi måste se/uppleva? Hit me!


Vårpromenad

Idag har Martina och jag gått milen i Skatås. Vi stannade efter halva vägen och hade picnic. Var helt underbart väder! Riktigt varmt och skönt!

 


Soluppgångar

Kolla in vilka vackra soluppgångar jag har första parkett till i köket. Nu börjar det dock bli ljust så tidigt så jag hinner nog inte se så många fler. Får satsa på solnedgångar borta vid E20 istället :)

 


Nyfärgad

 

 

Har ju inte visat mina före och efterbilder på mina nya slingor. Blev inte jättestor skillnad, bara skönt att inte ha någon utväxt längre. Fick i och för sig fler slingor men än så länge ser de inte så ljusa ut.

 

Före

Efter

 

image description

 


Nu får det bli...

... en sammanfattning här igen. Har glömt att uppdatera på ett tag.

För tre helger sedan var Sara på besök i stan och hon hann träffa mig samtidigt. Vi tog ett glas vin på Wood, åt tapas på Vinotapas och hann med ett glas vin efteråt. Så mysigt!

 

image description

 

Melodifestivalen såg vi hos Baggen och Maria. Vi åt tacos och hade en liten tipp-tävling om placeringen i tävlingen. Jag vann och fick denna fina chokladask som pris:

 

 


I helgen träffade jag mina gamla klasskompisar från gymnasiet. Vi är ganska några tjejer som bor här nu så vi bestämde oss för att träffas. Det blev middag och vin ute hos Karin i Anneberg. Vi ska göra om det fler gånger!


Fredagsmys

Igår var en härlig kväll. Började med att ta en promenad till Skansen kronan där vi tittade på solnedgången.

Sedan gjorde vi smarriga Tapas. Till det drack vi lite vin och såg på Tintin. Vi var trötta efter filmen och det kändes som att det var läggdags men klockan var bara 20! Hahah, fredagar alltså! Så vi ryckte upp oss och såg lite Fringe innan det var en mer ok tid att kunna gå och lägga sig :)

 

 


RSS 2.0