Happy birthday to meeee...

Då var man 23 jordsnurr då. Snart 25.. Och snart 30!! Ahhh! Då ska jag vara gift, ha rest runt i världen, ha minst 2 barn, jobb, ett fint hus, bil och ett sparkapital. Jaa, hur ska man hinna? Kanske inte ens får något jobb, kanske inte kan få barn, kanske inte funkar att vara gift.. Ja herregud vad mycket det finns som man kan oroa sig över. Man får ta det som det kommer helt enkelt! Och är hälften av de uppräknade sakerna uppfyllda så är det väl bra :)

image12                     image15                            image16 


Blir middag hos mamma och Tomas kväll med Joel, Niklas och Lollo. Var tänkt att jag skulle till Gbg idag men Joel kommer inte ner, blir för kort om tid. Och vad ska jag göra där då om han inte han är med mig. Pappa ska ju lyssna på Blues. Får ta Gbg med Erika sen - Liseberg :D

Ha en bra helg

Låtar

Måste bara tipsa om några bra låtar jag laddade ner ikväll:

 - P. Diddy feat Keisha Cole - Last nigth
 - Danny - Plat it for the girls
 - Timbaland - The way I are

Andra bra gamla låtar:

 - Anthony & The Johnsons - Hope there´s someone
 - Paulo Nutini - These shoes
 - Brandy - Should I go
 - Fläskkvartetten feat Christian Walz - Stay the same

M. fl  - finns så mycket bra! Tipsa gärna tillbaka :)

Baj.

Äntligen fredag!

Då har en hel jobb-vecka redan förflutit. Vart tog den vägen? Och inget vettigt har jag gjort.. Inte ens hunnit träna! Men nu är ju helt frisk så nu jävlar ska det byggas muskler ;) Ska försöka få med Joel med :D Jobbet känns jättebra iallafall. Kan i stort sett allt nu och har ändå en vecka kvar med hjälp. Så det kommer nog gå fint att vara själv sedan.

Imorrn blir det Gbg med pappa och hans husvagn. Christina och Lisa kommer oxå ner. Joel kommer imorrn efter jobbet. Får se vad vi hittar på, kanske bara går omkring och tittar på sånt man aldrig ser annars när man springer runt på stan eller på Liseberg - de enda anledningarna man brukar ha att åka till Gbg ungefär :P

Fyller år imorn så får se om vi firar det på nåt sätt med :)

Åh, nu sitter jag och drömmer mig bort till vår resa till Kreta i augusti. Kolla själv in vilket lyxigt och fint hotell vi ska bo på:

http://www.ving.se/hotel/hotelMaster.aspx?categoryid=1&regionid=1154&countryid=463&areaid=1131&resortid=13443&hotelid=40580&itemId=40580&filterOnCategoryId=2

Jahapp, vad ska man göra nu då? Vad ska ni kära läsare göra i helgen?

Trevligt helg på er!

Första dagen på jobbet

Var inte något nervös inför idag. Med all rätt. Var ju roligt! Inte så värst svårt, det enda jag ska göra är att svara i telafon och koppla hit och dit. Kanske även frankera brev och hjälpa till på ekonomiavdelningen lite också. Så jag lär inte få något ont i magen för det jobbet som jag fick på Fazer... Men gött det! Segt bara att jobba till 17... Men det är väl en vanesak. Bra folk och bra stämning är det iallafall. Har lärt mig en del bara idag så detta kommer nog bli bra.

Har även jobbat undan lite kassör-jobb ikväll, känns bra att ha lönerna och skatten utbetalad.

Ikväll blir det Måndaxklubben med Emma-pemma. Är ju premiär idag så då måste man ju gå. Hoppas jag orkar upp imorrn bara :P Blir nyktert iallafall, lite lättare att ta sig upp då. Kanske även går dit sista gången om jag har lust till det. Har egentligen inte jättelust att gå ut, känner hellre för att umgås med Joel. Så mysigt att bara ta det lungt. Men det gör jag ju nästan varje dag så :)

Måste duscha och fixa i ordning mig nu.

Baj.

Tillbaka på ruta ett...

Tyckte allt flöt på bra med G på uppsatsen, ett bra jobb som börjar imorrn och jag börjar må bättre igen. Så kommer det där jä*vla U:et  - IGEN! Hur ska jag fixa den? Ju längre tid det går desto mer glömmer jag ju bort... Måste upp till Karlstad snart då och hämta alla 8 böcker och läsa dem igen.. *suck* Men inget kan ju gå bra hela tiden, så är det ju. Finns de som har det värre.

Så, nu har jag fått ur mig min besvikelse för mig själv.

Nu, mat.

Midsommar

Trots det dåliga vädret (som är standard på midsommar känns det som) så blev det en väldigt trevlig kväll i goda vänners sällskap. Det var vi i det gamla gänget tillsammans med Emmas pojkväns kompisar som festade ute i Vara. Grillning, lekar och jordgubbar (och även klappning av får) förekom. Trevligt! Synd bara att jag inte mådde bättre, var tvungen att lägga mig tidigt. Joel och jag sov i en husvagn som stod i trädgården. Så efter att alla andra hade busat klart med att vicka på husvagnen och komma in och hoppa där vi sov, så kunde vi somna vid halv tre - *pust*!

Kom hem vid 13 och sov till 18, välbehövligt! Ska ju börja jobba på måndag så då MÅSTE jag vara frisk! Får väl gå och  lägga mig snart då, vila är väl den bästa medicinen näst efter pencillin ;)

Lite bilder från igår:

                      
Började kvällen med            Joel & jag                     Leker för fullt              Söt :)
hostmedicin, alvedon
och slemlösade - mumma!

Sjuker..

Ja usch det går aldrig över!! Kan knappt prata.. Sen är det ju midsommar imorrn med, det vill jag inte missa... Vi ska till Vara. Emmas pojkväns föräldrar har hus där (med Lidan i trädgården) och de är inte hemma så vi ska vara där ett gäng. Leka lekar, grilla och ha det gött. Hur vi nu ska kunna ha det i detta väder... Så typiskt! Ska ner till stan snart och handla alkohol och mat tills imorrn. Kan jag inte följa med så kan jag inte. Men får ta det lungt idag så kanske jag hinner piggna till lite.

Fick G på uppsatsen förresten! Hade verkligen inte räknat med mer! Så skönt att lägga det bakom sig nu. Hoppas bara att den sista tentan gick bra med - då är jag fri! :)

Ok, dags att ta tag i mig själv nu..

Ha en bra midsommar alla!

Justin!!

Ja konserten var riktigt bra!!

Började den långa resan med buss till Sköve. Därifrån tåg till huvudstaden. Väl framme mötte jag upp Agnes och vi gick och käkade på Saluhallen (heter det så?). 19.30 var vi på plats i Globen där vi först lyssnade på Natacha Bedingfield som värmde upp publiken. Hon va riktigt bra, mysig musik. Efter inte en allt för lång väntan kom Justin indansande till "Futuresex/Lovesounds". Shit vad grym han är på att dansa! Särskilt numret han framförde till My love. Showen höll på väldigt länge vilket vi gillar :) Ett par antiklimax blev det allt!

Vi hade ju tänkt hänga på centralen eftersom våra tåg gick kl 6 på morgonen. Men icke, för de stängde ju vänthallen... Men snäll som han är så betalade Agnes pojkvän ett vandrarhem till oss där vi sov ett par timmar. (Iaf Agnes för jag kunde knappt sova, är så sjuker..)

                       
Jag & Agnes i Globen    Natacha Bedingfield             Justin & hans grymma dansare


Resten av dagen har jag tillbringat i solen. Får ju passa på eftersom det lär bli kasst väder framöver.. Typiskt..


Nu måste jag duka, Joel kommer snart och ska överraska med mat!


Haré!

Jag oxå...

Japp, nu finns även jag tillgänglig i blogg-världen! Kände ju mig utanför :P Kände förut att jag inte är någon bloggare, kul att läsa andras men jag? Men nu tänkte jag prova :)

Det var inte lätt att hitta ett ledigt namn iallafall! Men tycker det jag valde passar bra eftersom jag inte är ännu en modebloggare. Kommer att skriva om allt utom mode kan man säga eftersom detta inte är något värst stort intresse. Visst jag ÄLSKAR att shoppa, men kan egentligen inget om mode, jag köper bara det jag gillar. Duktiga modebloggare finns det gott om. Jag kommer skriva om vad som faller mig in; vad jag har gjort, ska göra eller bara få ner mina tankar. Ventilera mig lite. Så ni som vill läsa är välkomna, men bloggen är främst för mig själv. 

Trevlig läsning :)

//Erika

RSS 2.0