Tv-framträdande :)

Vet inte om jag berättade att jag var på tv-inspelning för ett tag sedan med Sarah? Vi var på inspelningen av Doobidoo. Nu på fredag sänds det avsnittet där vi är med. Vi satt ju längst fram precis bredvid där artisterna står. Så jag kanske syns ibland, hoppas jag inte ser alltför fånig ut :P De ger ju order om att le och se glad ut, skratta eller klappa händerna. Så det ska bli kul att se hur det blir i sändning :) Så kl 20 tror jag det är på fredag på svt 1 får ni titta!


Konferens Arild

Nu ska jag berätta lite om konferensen vi var på onsdag till fredag.

Vi åkte från kontoret vid 11 på onsdagen och åt lunch när vi kom fram vid 14. 15.30 skulle vi vara redo för en grottvandring i Mölle. Det var precis där vi var i somras. Klättringen gick bra, vilka vyer! Väldigt vackert trots det mulna vädret. I slutet skulle vi bli nedfirade nedför en bergsvägg - kul! Iof var den inte så brant men det var spännande ändå. På kvällen var det trerätters middag. Till förrätt var det jordärtssoppa, huvudrätt var tonfisk och efterrätten bestod av creme brûle med glass. Somnade som en stock i den sköna sängen.



På torsdagen var det konferens från 8.30 till 16.30 med paus för fika, lunch och fika igen. Kl 17 cyklade vi till Nimis. Det var konstant uppförsbacke, jag som cyklar till jobbet varje dag var helt slut innan vandringen ens hade börjat. Sedan var det vandring brant nedåt mot vattnet där konstverket fanns. Häftigt alltså!! Det fanns även ett nytt konstverk, ett slott gjort av stenar och cement. Detta bygge hade konstnären fått registrerat som en bok. Jättekonstigt. Stenarna hade sidnummer. Vägen uppåt var inte att leka med, vi fick stanna och vila oss lite till och med. Som tur var gick cykelturen lätt hem, bara att rulla :) På kvällen var det fyrarätters middag. Förrätt: gurk- och fänkålssoppa, huvudrätt: fisk, tredjerätt: ostar, efterrätt: chokladmousse. Efter det var man mätt och belåten! :D



På fredagen hade vi inte konferens hela dagen utan åkte hem vid 16. Var en underbart rolig resa! Kul att lära känna arbetskamraterna lite närmre. Lyxigt med att vi fick var sitt rum. Det bestod av ett sovrum, ett litet vardagsrum samt ett badrum med golvvärme. Sköna morgonrockar fanns det med som jag gick omkring i så fort jag fick tillfälle :) Rekommenderar verkiligen Arild som semestermål. Gärna Rusthallargården där vi bodde.


Säng??!! Hjälp!

Åh jag har hittat min drömsäng! Som finns - på pottery barn i USA!! :( Ni vet ingen butik eller annat som säljer liknande produkter? Tacksam för alla tips jag kan få. Har goolat mig tokig nu, orkar inte mer för idag. Känns som att jag aldrig kommer hitta den perfekta sängen.. :(



(Ska berätta lite imorrn om den roliga konferensen jag var på)

Spindlar!!

HATAR dem! Eller snarare, har fobi för dem! Skulle flytta på en påse med grillkol som stod på balkongen. Där satt det en gigantisk spingel!! Har aldrig sett en så stor förut alltså! Skrek och hoppade och började lipa som en tok. Måste varit någon sorts chock... Tog ett tag innan jag lugnade mig.. Så nu blir det att köpa en Bug Buster, så slipper man komma nära dem om de skulle ta sig in. Joel såg en likadan för ett tag sedan som hade tagit sig in. Som tur var var jag inte hemma. Han dammsög upp den så nu ligger den väl i dammsugarpåsen, hoppas den är död! :P Kolla länken, den spindeln på filmen där är inte ens i närheten av vad jag såg! Huu...

Idag har vi grillat uppe på en utsiktsplats på Eriksberg. Tyvärr började det regna så vi fick skynda oss att äta upp och gå till bussen. Det var skönt att komma hem och duscha sen kan jag lova :) Nu har jag kollat klart på True Blood, vad ska man göra nu då? :P Läsa lite mer kanske.

Lördag

Idag har det varit fullt upp (trots att jag inte hade något planerat). Först åkte jag in till stan med Annette för att titta på Holmens marknad, en kund till oss som köper upp dödsbon och säljer vidare sakerna på en marknad. Fanns en hel del! Fast inget som jag ville ha tyvärr. Men dit får man nog åka med jämna mellanrum.

På väg hem stannade jag till vid Olskrokstoget för att köpa färsk sej. Stekte den och gjorde klyftpotatis och vitvinssås till. Mumma! Sedan har jag putsat alla fönster så nu ser man ut igen :) Bakade en mandelkaka med som vi tog med oss ut och åt. Vi gick till en utsiktsplats här i närheten och stannade tills solen hade gått ner. Mysigt!



Ikväll har vi kollat på film så nu är jag trött! Ska bara renbädda och sen kommer jag somna som en stock!

Håkan

Igår var Malin, Annette, Elin (hette hon väl Malin?) Uppdaterat: Frida :) och jag på Håkan Hellström på Liseberg. Det var hans sista spelning på länge innan han tar en paus på obestämd tid för att skriva nytt material. Vi var där redan vid 17 för att vara säkra på att få en plats. Och tur var väl det för några kompisar till oss kom inte ens in på Liseberg! Iof var de där ganska sent men ändå! Måste varit publikrekord för det tog nästan 10 minuter att ta sig ur, vilken folkmassa! Hör får ni några klipp som jag filmade:








Mer shopping (skäms på mig)

Denna söta klänning klickade jag hem på Tradera för 300 kr. Ska fixa en underkjol i tyll med så den står ut som den gjorde på bilden. Kolla in vad mer denna säljare har att erbjuda, finns en del fint.





Beställde även en jacka från H&M. Hade 25 % rabatt så den gick bara på 370 kr. Ok tycker jag.


Lite dålig bild kanske..

Hemma i helgen

Det blev lite hastigt bestämt att vi skulle åka hem i helgen. Joels brorsdotter fyllde 1 år så vi gick på barnkalas. På lördagen gick vi på stan, tog en fika hos Emma på Henrys och sedan köpte vi present till Miranda. På kvällen åkte jag på fest med Stina, Jonas och Madde. Dock åkte jag hem vid 22, ville bara hinna träffa dem lite.

På söndagen åkte pappa och jag till farmor på fm. Sedan var det söndagsmiddag hos mamma; hjortstek blev det. Mumma! Älskar att komma hem och lyxa till det. Det är ju inte direkt så att jag gör stek här hemma :P Undra om jag själv kommer bli en sån mamma? Hoppas det. På em var det kalaset. Trevligt att träffa alla igen.


Miranda med mamma Alexandra.


Några till.

Shopping

Tänkte visa vad jag köpte i lördags. Har varit på jakt efter de perfekta stövletterna och jag tror att jag har hittat dem :) Vad tycks? Det är bara att dra på sig dem, smidigt. 499 kr på Nilsons.



Köpte även två kortärmade tröjor på Mango. Gillade dem jättemycket!





Har vunnit en auktion på Tradera, en jättesöt rosablommig klänning, ska visa när jag får den (om det är fin i verkligheten med :P)

Helg med mamma

I fredags mötte jag upp mamma på stan. Vi åkte hem och lagade mat och bakade bröd för att ha till frukosten. Sedan trotsade vi stormbyarna och regnet och åkte in till Liseberg för att se Maia Hirasawa. Som tur var så regnade det inte under den timman vi var där så det var ju tur. Mysigt med livemusik på ett upplyst Liseberg.









På lördagen blev det lite shopping på fm eftersom det såklart regnade. Sedan gav det sig så vi höll oss till planen och gick på Liseberg. Vi åkte som tokar hela dagen, var så kul!! Mamma fick en smärre chock första gången hon åkte Balder men sedan älskade hon den lika mycket som jag :) Kanonen vågade vi åka trots att den åkte baklänges när vi var på Liseberg i fredags! Ja ni läste rätt! Vi stod och tittade på den, jag skulle visa mamma, och precis efter utskjuten när den är som högst och den stannar till lite innan den tar fart igen så åkte den baklänges! Var precis som att den inte fick tillräckligt med fart att ta sig upp för böjen. Så den bara åkte tillbaka igen. Läskigt! Men den gick bra som sagt på lördagen ;) Mamma spelade en hel del på lyckohjulen. Vid chipshjulet så tog hon ett nummer och jag fick välja ett annat. Jag sa direkt: ta nummer nio, det är stjärnvinst där! Så hon tog det - och vann en stjärnvinst!!! Haha! 4,5 kg chips i en stor bag! Undra vad som fick mig att ta det numret alltså! Coolt :) I fredags vann hon en Aladdin chokladask med så det var en lyckad helg :)



Idag startade vi dagen med en brunch på Egg & Milk i solskenet. Mumma! Vi såg tydligen höjdhoppstränaren och Emma Green eller vad hon heter där. Jag har ju ingen koll på sport jag :P

Nu tänkte jag ge mig ut på en springtur i det underbara vädret!

RSS 2.0