R.I.P Tomas..

Denna gång är det Tomas som har gått bort.. Sedan 19.30 igår kväll behöver han inte lida mer. Är fortfarande inte så stabil så jag skriver inte mer nu. Förhoppningsvis får jag ledigt från jobbet och kan åka hem till mamma.

Ta hand om era nära och kära och uppskatta varandra! Man vet inte hur lång tid man får ihop.

Tavellister

Nu har vi satt upp tavellisterna som jag köpte på Rusta när jag vad hemma sist. Bara 99 kr st! Blev bra tycker jag, en svart löpare på bordet med så är det klart sen!
Snö!

Att det aldrig kan sluta snöa! Vi gav oss ut i ovädret för att lämna kläder och grejer till finska kyrkans second hand. Det blev några turer fram och tillbaka. Kanske ändå var skönt att det var så mycket snö på marken, nu kunde vi släpa sopsäckarna med kläder, annars hade vi varit tvugna att bära dem. Tunga var de! Skönt att ha det gjort!

Idag slappar jag i soffan med mad men. Ikväll blir det någon sorts träff ett gäng med lite dricka. Vi pratade om att gå ut först men ingen är sugen på att ge sig ut i onödan i snön. Får se vad det blir. Nu ska jag värma mina tortillas från igår, mumma!

Ibland får man offra sig

Se hur det det blev efter att jag lämnade blod igår!


Wille...

Han är för rolig ibland. När jag var hemma sist så var Niklas och David hemma och hälsade på med Davids hund en stor blandras rottweiler/schäfer. Vet inte vad det var med Wille för han skulle ju hålla på och jucka på henne hela tiden! Han når inte upp plus att han ibland stod i bak på henne och ibland framme vid bogen. Haha, kolla själva! Men riktigt ser hur hon säger: hjälp, TA BORT honom!

'


R.I.P

Igår fick vi genom bloggen reda på att Frida har gått bort.. Och på hennes födelsedag dessutom. Ironiskt... Det är så sorgligt och orättvist.. Hon hade ju knappt börjat sitt liv. Fy faan.. Vad är meningen med detta??! Vila i frid Frida, utan smärtor.

Livet känns så präglat av denna hemska sjukdom just nu. Var hemma hos mamma och Tomas i helgen. Jobbigt att se hur han förädras, det går så fort.. Vi får hoppas att det finns en chans nu efter strålningen. Stackars min starka lilla mamma.. Hur mycket ska man behöva utstå?

Just nu..

.. håller vi på att rensa ut vårat förråd. Jobbigt, trist men välbehövligt! Vad skit man samlar på sig alltså. Så förhoppningsvis får vi lite plats där inne. (Men kanske inte för att stoppa in mer grejer :P) Nu ska jag gå och handla lite mat. Måste fylla på med energi!

Ostbollar!

Testade att göra chilli cheese balls från Kryddburkens hemsida. Jag älskar ju BK:s chilli cheese balls och dessa var nästan lika goda!Det här behöver du :
50 gram smör
2 dl vatten
2 dl vetemjöl
3 ägg
1 tsk salt
3msk finhackad Green Jalapeno Hot
3 dl (ca 100 gram) fint riven västerbottenost eller annan lagrad ost
Paprikapulver

Smält 50 gram margarin i en kastrull. Slå på 2 dl kallt vatten och låt allt koka upp. Ta kastrullen från plattan och rör ner 2 dl vetemjöl med en träslev. Rör kraftigt tills du fått en smidig deg som släpper kastrullens kanter. Låt nu degen svalna något i kastrullen.

Under tiden finhackar du 3 msk jalapeno och river 3 dl ost, ca 100 gram.

Rör ner äggen, ett i taget och rör lika kraftigt nu.

Tillsätt osten + jalapeno och rör kraftigt igen!

Fyll sedan en spritspåse eller klipp ett hål i en fryspåse om du inte har någon spritspåse.

Spritsa ut små toppar på bakplåtspappersklädd plåt. Ca 1-krona i storlek.

Grädda i 200 graderi varmluftsugn, i ca 10-15min. Öppna inte ugnsluckan under gräddning!


Lite mer musik

Några av de senaste tillskotten i min spellista:
VIG!

Tänk om man kunde vara så här vig! Eller åtminstone kunna gå ner i spagat :PUndra hur mycket de har tränat för detta? Det kan ju inte vara bra för kroppen att böjas så där?

En riktig stekarhelg i Stockholm ;P

Vi var i huvudstaden i helgen med jobbet för att avtacka Britt-Marie som nu har gått i pension.

Vi åkte runt fem på fredagen och skulle vara uppe vid 19.50. Vi hade bokat bord i gamla stan till 20.30. Men tyvärr blev det inte som vi hade tänkt.. Vi satt och hade det trevligt med vin, champagne, chips, ölkorv och oliver och lite annat gott. Då ropar de ut att de har signalfel och att vi inte kan åka innan vi har grönt ljus. Så vi satt där ett tag tills de sa att vi nu hade växelfel, antar att spåret hade frusit fast. De hade en kille på väg som skulle fixa det. En stund senare hade han fortfarande en kvart kvar att ta sig till oss. Suck. Sedan när vi väl rullade så var det trängt på perrongen, det stod ju tåg överallt från Göteborg till Stockholm. Så vi kom fram 00.20!! 4.5 timmar försenade! Där rök vår mysiga kväll, det var bara att lägga sig när vi kom fram.. :(

På lördagen åt vi en lång och stor välbehövlig frukost. Sedan gav vi oss av ut på Söder Tobias, Annette och jag. Det var en svinkall men vacker dag. Vi gick uppåt mot Fjällgatan tror jag den hette. Så himla fint!! Sedan gick vi en sväng på stan. Köpte ett par pumps för 89 kr, en body lotion i doften white musk (fick ett läppbalsam på köpet) och en mysig fågelmatare (fick en kombinerad pastaslev/parmesanrivare/spaghettimått på köpet). Sedan gick vi till hotellet och vilade.Efter det var det lyxmiddag på Den Gyldene Freden och därefter gick vi till Operan för att se premiären av Läderlappen. Inte min grej men helt ok ändå.Sedan sa Peter att han hade skrivit upp oss på gästlistan till Café Opera! Så dit gick nästan allihopa och Annette, Ching, Tobias, Cecilia, Robert och jag stannade kvar och dansade. Det var så kul att kolla in alla töntiga stekare att det blev att vi köpte en massa drinkar. Vi spapade särskilt in en kille som vi undrade vad han jobbade med. Jag gick och frågade! Han jobbade tydligen med försäljning typ men nu "rapporterar han mest till VD:n". Undra om pappa vad VD:n? :P

Robert och Tobias fick ju för sig att de skulle gå fram till honom och snacka lagom tills stekaren hade beställt in mer champagne. Och de stannade kvar där! Så vi gick in till ett annat rum och då trodde de att vi hade gått så de gick med stekaren. Vi träffade dem utanför när de var på väg iväg med honom och några tjejer. Robert och Tobias ville till Spybar men enligt stekaren var "Spyan inne för fem år sedan". Så de sprang efter oss istället :) Dumma som vi var så skulle vi prompt öppna minibaren kl 4 på morgonen.. inte så smart.. Särskilt eftersom vi gick och lade oss en halvtimma efter det :P Haha, jaa vilken kväll! Har inte haft så kul på länge!


Tobias smyger bakom stekaren (detta var innan de blev polare:P)På hemvägen var vi bara 1 timma försenade. Men då var det signalfel, fel på komfortsystemet, en fastfrusen dörr, vi hamnade bakom ett pendeltåg, ett pendeltåg var trasigt framför oss och det var trångt på perrongen. H E R R E G U D!

RSS 2.0