Uppdatering

I fredags var en lång dag. Började med att vara på jobbet tidigare eftersom jag skulle iväg på skattekurs 9.30 och jag ville få klart lite saker innan. Kursen var intressant, råkade väl somna till lite trots att jag inte vill (förstår inte hur jag orkade ta mig igenom 4 år i skolan! :P) men lärde mig lite iaf :) Fick lyxlunch med levade musik och morotskaka till fika - mumma!


En arg (?)Annette :P


Jag, Johanna och Ching

På kvällen blev det lite aw med några från jobbet och sedan fick vi Stand Up på Röda sten. Vi har en kund till oss som har startat bajsnödigt.se - vilket namn! Där får okända komiker uppträda. De flesta var roliga och vi fick en trevlig kväll!

I lördags åkte jag hem till Lidköping för att gå på födelsedagsfest för Carro. Det bjöds på tårta och massa gott. Vi försökte gå ut men vi kom aldrig in så vi gick hem, misslyckat! Men hade kul ändå.


Födelsedagsbarnet, jag och Stina




Hanna, Madde och Karin



I söndags gick pappa, Anna, Sigge och jag fram till stan för att titta på julskyltningen. Där stötte vi på faster Ingrid som var tamburmajor för drillflickorna. Även min farbror och hans fru hade hittat till stan. De skulle vidare till farmor sedan. När vi gick runt i stan tutade det på oss - det var min käre bror. Så fick man krama han med :) Träffade kusin Linas Johan med Doris på stan med, trevligt!






Pappa, Anna och Sigge :)



Mysiga Limtorget

Favvolåten just nu

Owl City - Fireflies




Kokosmjölk är gott!

Så här gör jag alltid när jag ska laga mat med kokosmjölk, äter direkt ur burken - mumma!



Joel gillar det med:


Utflykt

Det var ett tag sedan som vi var på utflykt nu, har varit mycket planerat och dåligt väder. Men nu fick vi till det! Solen lös till och med från och till. Vi åkte ut till Röda Sten och gick vidare därifrån ut till Nya Varvet, upp på en höjd där man såg ut över hela Eriksberg och stan bortom Älvsborgsbron. Sedan gick vi ner och vidare mot Långedrag och så småningom hamnade vi i Majorna. Därifrån tog vi spårvagnen till Chalmers för att äta på pizzeria Gibraltar. Det var verkligen goda pizzor där, riktigt flötig och god pizzasås, precis som det ska vara :D

Nu blir det lite slapp med serier och ikväll ska vi se 2012, älskar sådana katastrof-filmer! :D


Blommor i November?



















En leverfläck fattigare

Idag har jag varit på vårdcentralen och tagit bort en leverfläck. Hade en sån där utstående svampig sak på ryggen som nu är borta! Äntligen! Bedövningen gjorde lite ont men sen när läkaren skulle testa om den hade verkat så kände jag inte ens att hon var där och stack. Det är väl det bedövning är till för iof men tycker det är så häftigt att det kan fungera! Hon klippte bort den så jag behövde inte sy. Men det känns ändå lite stramt och olustigt så jag skippar träningen och ger mig ut på en springtur istället.

Åt lunch med pappa idag förresten. Han hade varit på intervju i Gbg så då passade vi på att ses. Kul!



Nej nu ska jag ta tag i Joel och ge mig ut.

Baj.

Rösta på din aladdinfavorit!

Tydligen så ska en smak ur asken bytas ut så rösta på din favorit för att vara säker på att den stannar kvar!

http://www.raddajulen.nu/


Lika som bär 12

Har hittat ännu ett par som jag tycker påminner om varandra, Lene Nyström i Aqua och Kristen Stewart från Twilight.



Inte de bästa bilderna kanske, men ändå :)

Lax i het sås


Ingredienser
Portioner: 4


ca 600 g skinn- och benfri laxfilé
färskpressad juice av 1 citron + finrivet skal av 1/2
1 gul lök

1 fänkål

500 g krossade tomater
2 msk konc grönsaksfond
1-2 tsk red hot chili pepper (chiliflakes)
1 1/2 dl gröna oliver, gärna fyllda med vitlök
olja
socker
salt och peppar


Gör så här
1. Skär laxen i 4–5 cm stora bitar. Lägg på en tallrik och pressa över citronjuice.
2. Skala och finhacka löken. Halvera och skär fänkålen i skivor.
3. Fräs lök och fänkål 4–5 minuter i 1 msk olja. Tillsätt tomater, fond, chili och 1 tsk socker. Lägg i laxen med juicen, oliverna och citronskalet. Lägg på ett lock och sjud 5–10 minuter tills laxen är färdig. Smaka av med 1 tsk salt. Servera med ris eller pasta.

Läskig film!

Vill bara tipsa om en riktigt läskig skräckis om ni känner för det; Paranormal Activity. En blandning av Blairwitch project och Exorsisten. Handlar om ett ungt par som bor i ett stort hus där det börjar spöka. För att kunna se vad som händer så köper de en kamera och ställer upp framför sängen. Så hela filmen ser man genom handkameran, riktigt läskigt! Tycker sådana filmer där man inte ser det läskiga är de värsta. Joel fick följa med mig in i sovrummet efter det, vågade inte gå in själv!! :P Sedan finns det två slut på den med, det andra kommer finnas med när filmen kommer på DVD. SE DEN!


Helgen

Ja då har ännu en helg gått.. I fredags efter jobbet fikade jag med Caroline som har kommit hem efter ett halvår i Spanien. Kul att se henne igen! När jag kom hem slappade jag med mina serier :P

I lördags lånade vi bilen av Mattias och åkte och köpte blommor till balkongen samt passade på att handla lite. På kvällen åt vi på Bamboo med Mattias och Louise. God mat men lååång kö till buffén tyvärr.. Stod nog i alla fall en halvtimma i kö (!). Efter det kollade vi på Taken hos Mattias. Bra film tycker jag. Handlade om en man vars dotter blev kidnappad till trafficking-rörelsen. Så filmen handlade om att han skulle rädda henne. Liam Neeson var med plus andra kända ansikten. Han är bra tycker jag och då blir även filmen bra.


Redo för ett restaurangbesök


Mattias & Louise mumsar på efterrätten


Moi och Joel


Joel förstör mina kort :P


Det var detta jag försökte ta kort på, den fina julbelysningen

Idag har det varit en slappisdag. Men det blev lite mycket så jag gick och tränade med Jossie :) Ikväll blir det väl serier innan man måste sova för att orka med en ny jobbvecka.

(Ursäkta datumstämpeln på korten, har ny kamera och håller på att lära mig inställningarna :))

Shit kolla detta!

En kvinna i New York hade en schimpans som husdjur som en dag ballade ur och slet sönder kvinnans vänninas ansikte och armar.. Vidrigt.. Man ska nog inte ha vilda djur som husdjur.. Lär mer här.



Nya stövlar

Har ju inte visat stövlarna jag köpte, har letat jättelänge efter ett par som kändes bra. Äntligen hittade jag ett par, enkla men ändå snygga.





De är något mellanting av sådana där låghöga stövlar som alla har nuförtiden och "vanliga". Tycker de blev bra iaf!

Lund

Igår åkte jag till Lund för att hälsa på Sara och Fredrik. Vi gick en sväng på stan när jag kom ner, sedan åt vi lunch. Efter det åkte vi vidare med bussen ut till deras nyinköpta hus. Det kommer bli så bra när allt är färdigrenoverat! Vi slappade mest, såg en shopaholics bekännelser, drack glögg och åt pepparkakor, kollade bröllopsbilder och år god mat. En väldigt trevlig och lugn helg. Tack Sara! Hoppas det inte dröjer ett år till nästa gång ;)










Verkar vara en cykelstad, många cyklar :)




Fick en god pannacotta till efterrätt

Revisionskurs

Hela denn veckan är Annette och jag på Revision I som hålls på Scandic Opalen. Idag gick vi igenom revisionsstandard och fick göra några övningar på det. Ska bli så kul att lära sig nya saker! Allt för att göra ett bättre jobb. Men det bästa av allt är nog all god mat som serveras :D Fika två gånger per dag och lunch med salladsbuffé, soppa, bröd och två valmöjligheter till huvudrätt. Gratis lunch hela veckan är inte fel alltså. Skönt att slippa göra matlådor med!

Var det någon som såg på Ullared idag? Det kunde man ju inte missa känner jag. Herregud vilka folk det finns! Helt galet! Det ska jag nog följa, slapp-tv :)

Nu ska jag lägga mig och läsa tills jag somnar, lyx!

Halloweenfesten

Tänkte visa lite bilder från den trevliga festen igår. Var en salig blandning av figurer där :) Efter festen blev det Harrys som vanligt, kul var det tycker jag!
























RSS 2.0