Kommentarer...

Det går inte att kommentera här har jag märkt. Grejade ju med designen igår men vet att jag inte tog bort något. Någon som vet vad som kan ha hänt? Kan inte det där med koder så väldigt bra.. Vill helst inte återställa allt!

Ja, ni kan ju inte svara här ändå men mejla i så fall :) Eller skriv på facebook om ni har något svar.

Tapaskväll

I lördags bjöd jag in gamla gänget för en tapaskväll hos mig. Det blev en del olika små rätter faktiskt. Trots lite tetris-pusslande i mitt lilla kök så blev det jättebra! Efteråt gjorde jag strawberry daiquiris och sedan avslutade vi med chokladmousse med dumle, mumma! Vad tycker ni förresten om bilden på Tobias och Will Ferrell, visst är de lika? :)

image description

image description

image description

image description

Spontan-bio

Idag blir det ingen träning på grund av att chefen bjuder på bio, Hamilton! Då de flesta på min arbetsplats har barn så är det bara Tobias och jag som kan ställa upp på sådana spontana saker. När inte Tobias kunde så tog jag dem gärna! Det blir andra gången på några dagar som vi blir bjudna på bio Ola och jag. Sist fick vi biljetter från en kompis som hade biljetter som gick ut. Inte fel!


Test mobilbloggning

Ska bara testa hur det funkar att blogga från mobilen. Ska iväg strax på radiobio med Ulrika. P3 bjuder i samband med P3 guld galan i helgen. Först till kvarn! Är en timmas föreställning om indiepopens uppkomst med lite klipp från olika konserter mm. Kul!


Summering

Ok, det får bli en summerring denna gång också. Detta har hänt sedan sist:

After work med 80-tals tema på Casino Cosmopol med jobbet. Robert vann quizet och fick gå upp på scenen och ta emot sina priser.

Andra helgen i november var det tjejhelg med tjejerna från Lidköping. Vi tog det bara lugnt och käkade på Mañana på kvällen.


Sofie packar fallskärm och Stina byter om bakom madrassen


Trots novemberkylan satt vi utomhus pch drack drinkar


Vi kunde inte hitta Emmas telefon. Jag hade visst bäddat in den!

Helgen efter det var det fruhippa för Jenny. En fullspäckad dag med poledance, laserdome, manliga strippor, god mat och utgång.Helgen efter det var det Brunkgala för älsklingen och hans fotbollslag. (Brunkers GIF= Brunkgala). Ola vann pris för årets mordhot och årets tackling. Ni kan ju förstå att jag var stolt!

1:a advent bakade i lite hemma hos Roy & Maria. Trots att Ola upprepade gånger tappade delarna till pepparkakshuset i golvet, smälte en plastsked och brände sig på fingret och i munnen då han skulle slicka bort det varma sockret så blev huset gaska gulligt ändå :)Andra torsdagen i december var det dags för julbord med jobbet. Det gick av stapeln på Kajskjul 8 där vi såg REA. Hysteriskt roligt med bla Anders Lundin och min nya idol Ola Forssmed. Vilken böjlig människa!Julen spenderades den 23e i Åsa och på julafton åkte vi vidare till Lidköping där vi firade först hos mamma och på kvällen hos min faster. På juldagen blev det utgång på Harrys som alltid.
Middag på Italia innan vi festade loss

Till nyår åkte vi upp till SKedvi där vi firade med Olas kompisar. Kul att träffa alla dem! Blev fest både fredag och lördag. Då vädret var så underbart gick i tjejer en promenad i skogen innan det blev tipspromenad och korvgrillning i solnedgången.


Musikquiz
Svampplockning (!) i trollskogen
Jag med stjärnor i pannan

Bara så ni vet..

... så hade jag tänkt att blogga lite imorrn om jag hinner. Har en del att ta igen! Har blivit så lat när de gäller bloggningen men vill ju hålla igång så jag ska bättra mig!

RSS 2.0