Semlor!

Bakade semlebullar häromdagen som jag har tänkt att dela med mig av här. Det är min farmors recept. Orkar inte lägga upp det just nu men ni får lite bilder så länge :)


Oppps, jäste visst över!


Men gott blev det!

Dålig uppdatering!

Får ta en liten sammanfattning om vad jag har gjort det sista tror jag! Om det är några därute som läser här? :)

Börjar med förra helgen så jag var i Hufvudstaden och hälsade på Annette. Vi tog en aw på fredagen med Anita och Emelie, den var ungefär det vi orkade den kvällen.

På lördagen skulle vi inte gå i affärer hade vi tänkt, jag skulle bara köpa ett schampo.. Men det blev väl lite affärer i alla fall ;) Vi fikade även på Sturekatten. Mysigt ställe!


Sturekatten


The mushroom!


Fula Stockholmsmössor :P


Låååång rulltrappa..

På kvällen gick vi en snabbis på förfest med Anita mfl innan vi gick bort till Münchenbryggeriet och Miike Snow! Efter 40 minuter i kö kom vi in och såg den fantastiska showen! På söndagen hann jag med en fika med Fatima innan jag åkte tillbaka till Götet.


Denna helgen kom Emma på besök hit! Vi gick lite (bara lite) på stan på dagen, vi tog även en promenad runt om i stan, bland annat till Skansen kronan. Var ju så underbart väder! Nu är nog våren på g!
God mat gjorde vi!

På kvällen var det konsert på Sticky. Det är ett par killar från Götene som har ett band som heter Kadawatha. De har blivit riktigt stora, har turnerat med Paramore i USA bland annat. Kul att se dem!

Efter det skulle vi gå och ta en drink någonstans men vi hamnade på Condecco istället och fikade 00.40 på natten :P Mysigt!


Se upp för moset!Idag har vi varit ute och gått i solen.

Nu ska jag baka semlor!

RSS 2.0