Sedan: Stockholm

I påsk var jag i Stockholm för att träffa Karlstadsgänget denna gång. Resan började såklart med att tåget blev försenat 1,5 timma pga en nedriven kontaktledning... Men värst var det för Yvonne som åkte intercity; startade kl 8 och var framme 16! Stackare! När vi kom fram satte vi oss och åt på taket på Åhlens i det härliga vädret.När alla hade kommit fram åkte vi hem till Anita och satte oss i naturen och åt ost och kex (Eller som Amlin skulle säga - koks! :D) och drack vin. När vi satt där kom det en polisbil smygande med blåljusen på. Tänk sa någon, om bilen skulle svänga in framför oss och ta fast oss för alkoholförtäring på allmänn plats! Precis så hände, en polisman kom framspringande mot oss. Men han undrade bara hur länge vi hade suttit där och om vi hade sett en mörk kille i 20-årsåldern med dreads springa förbi. Ehh, nej! De körde vidare och efter en stund kom en tatuerad kille med huvtröja och solglasögon fram mot oss. Han såg lite skum ut men rätt som det var flashade han sin polisbricka, precis som på film :) Han frågade om vi hade sett en svensk kille i 20-årsåldern med dreads springa förbi. Nej, inte nu heller. När han hade gått kom en tjej fram som hade hört oss prata om vad detta kunde vara. Hon hade tydligen fått reda på att det rörde sig om en knarkaffär. Så så var det med det! In i hetluften direkt :)
Under cover- polisen!


Med denna bild ville vi bara visa hur mycket vatten vi drack i jämförelse till vin :P

På lördagen tog vi en 4 km lång promenad in till Söder i det underbara vädret! Vi tog en glass på Medis, tittade lite i affärer och åt kinamat på en uteservering.På kvällen blev det matlagning och fest med mycket korttagande och lite sång och koreografi :)På söndagen hann jag med en sväng ut till Fatima för att hälsa på henne, Tommie och den fina magen. Bara två veckor kvar! Spännande! Fatima bjöd på jättegod mat och sedan satte vi oss ute (två steg från ytterdörren och precis framför deras fönster :P) och åt efterrätt innan jag var tvungen att åka.

Väl på perrongen kände jag att det var någon som ställde sig och fnös i mitt öra! Så var det Stina :) Hon och Jonas skulle åka med samma tåg som oss hem. Platserna bredvis mig och Malin visade det sig sedan :) Så fick man träffa dem lite med, kul!

Mycket att ta igen! Först ut: Örebro

Ok, nu ska jag komma ikapp här och ta tag i mitt bloggande!

Börjar med helgen i Örebro för två veckor sedan var jag i Örebro för att träffa Lidköpingsgänget. Vi tog det lugnt på fredagen med lite god mat och massa snack på Pacos. Därefter blev det film hos Hanna.


God pizza!


Det vackra slottet by night

På lördagen åkte vi till Karlskoga och Boda Borg! Åh, vad det var roligt!! Det tog väl kanske 1,5 timma för att komma igång och sedan var det klurande, klättrande, krypande som gällde tills vi blev hungriga. Rekommenderar verkligen att åka dit! Väldigt blandade åldrar så det passar alla.På kvällen åt vi på en fransk restaurang. Vi hade tänkt att gå ut och ta en drink efteråt men vi var alla ganska trötta så vi gick hem till Carro och hängde i soffan :)

Innan vi åkte hem på söndagen hann vi med en sväng på Marieberg. Jag hann även med att åka hem till mamma en sväng innan jag åkte vidare till Gbg. Fick åka med Mattias, Olivia och Joel som hade varit hemma samma helg. Perfekt, slapp tåget!


Snart Örebro!

I helgen ska vi i Lidköpingsgänget sammanstråla i Örebro för att ses (nästan) allihopa. Är på tiden att vi tar oss till Öret, var ett tag sedan nu. Ska bli så kul! På fredagen blir det lugnt, på lördag ska vi till Boda Borg och leka och på källen blir det middag på fransk restaurang. Härligt!Usch vad jag har blivit dålig på att blogga alltså. Får skylla på att jag jämt har det fullt upp på jobbet och med en massa annat. Men ska försöka bli bättre! Och Martina, jag ska lägga upp bull-receptet snart :)

RSS 2.0