Kyckling med marinerad vitlök
Kom att tänka på denna maträtt som jag smakade hos Sara för ett par år sedan, väldigt gott är det! Särskilt om man gillar vitlök ;)

Visar en bild från matlådan, den enda bilden som finns :)
Kycklingfilé
Paprika
Marinerade vitlöksklyftor
Creme fraiche
♦ Hacka kycklingen i bitar och stek den.
♦ Hacka paprikan och lägg i stekpannan.
♦ Häll i vitlöken (med oljan för smakens skull)
♦ Häll på creme fraice och lite vatten.
♦ Småkoka en stund.
♦ Servera med ris.
KLART!

Visar en bild från matlådan, den enda bilden som finns :)
Kycklingfilé
Paprika
Marinerade vitlöksklyftor
Creme fraiche
♦ Hacka kycklingen i bitar och stek den.
♦ Hacka paprikan och lägg i stekpannan.
♦ Häll i vitlöken (med oljan för smakens skull)
♦ Häll på creme fraice och lite vatten.
♦ Småkoka en stund.
♦ Servera med ris.
KLART!
Kommentarer
Postat av: Sara H
Hej vännen! Bjöd jag på det när du va i Halmstad? För du kan ju inte komma ihåg att jag gjort det i Karlstad. Jag ska säga dig att det va grymt längesen jag gjorde detta. Måste nog ta och göra det till helgen. Kram på dig!
Postat av: Erika
Sara H: Japp det var i Halmstad :)
Hur går det med blogg för din del nu då? ;)
Trackback