Dagens middag - saffranslax
Underbart gott! Prova!
Laxfileér
Skalad och hackad apelsin
1/2 purjolök
Sambal olek
Creme fraiche
1 påse saffran
Blanda ihop apelsin, purjolök, crame fraiche, sambal olek och saffran.
Lägg laxen i en ugnssäker form och bred blandningen över.
In i ugnen på 225 grader i ca 15 min.
Servera med ris/bulgur/pasta - vad du vill :)

Laxfileér
Skalad och hackad apelsin
1/2 purjolök
Sambal olek
Creme fraiche
1 påse saffran
Blanda ihop apelsin, purjolök, crame fraiche, sambal olek och saffran.
Lägg laxen i en ugnssäker form och bred blandningen över.
In i ugnen på 225 grader i ca 15 min.
Servera med ris/bulgur/pasta - vad du vill :)

Kommentarer
Postat av: Sara
Mums, de får jag testa nästa gång : )
Trackback