Konferens på Vann Spa

Detta året blev det konferens på Vann Spa utanför Lysekil. Men innan vi åkte dit blev det en tur till Nordens Ark där vi först åt lunch för att därefter följa med på en guidad tur till Amur- och Snöleoparder. Vi fick vara med när de matades vilket var en upplevelse utöver det vanliga! Först fick vi hänga upp kartonger med mat och lägga blodspår i den delen av inhägnaden som de skulle äta i. Sedan fick vi fota och klappa dem (genom gallret och långt bak på kroppen för att undvika att bli rivna) innan de släpptes över till andra sidan och fick sin mat. Filmade en snutt där ni kan se hur de lät!


"Köttbit i motljus" har jag valt att kalla denn bild.Vi såg även lite andra djur men inget gick upp mot leoparderna!

Vi hann med ett avslappnande besök i bassängerna innan det var dags för god middag på kvällen.

torsdagen konferensade vi till halv tre innan det var dags för nästa aktivitet - klättring! Det var det häftigaste och roligaste jag har gjort på väldigt länge. När man stod där och tittade upp för den nästan 30 m höga bergsväggen trodde jag inte att jag skulle klara av det men det gick! Klarade den svåra 6- väggen med överhäng - wohoo!! Lite blåmärken, sönderskavda fingertoppar och ömma tår fick  det vara värt! Testa om ni får chansen!


Utsikt från konferensrummet
Fikapaus i det fina vädret på balkongen


På denna topp har jag varit


Jag kämpar mig upp


Hööögt var det!


Att säkra och göra ordentliga knutar är viktigt!På kvällen var det drinkar, middag och lyssna på musik /musikdiskussioner som gällde fram tills kl 1 då vi gick och la oss för en ny dag med konferens.


Lååååång hållbarhet på detta saltet, undra hur de har testat det?

Sista dagen höll vi bara på till kl 14 så jag hann hem till Håkan på Liseberg i god tid som tur var!


Vackert läge på anläggningenHåkan var grym som alltid!


Fint höstträd inne på Liseberg


Kommentarer
Postat av: Camilla

Svar: Storlekarna är som här hemma. Helt "normala". Nu är det ett par år sedan jag beställde sist, men då kunde man välja en liten ruta där det stod gift. Då slapp jag tullen. Frakten var inte så farligt dyr heller, men som sagt så kommer jag inte ihåg så bra. Återkommer efter att jag har beställt igen. :)

2011-09-21 @ 21:26:03
URL: http://camc.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0