En riktig stekarhelg i Stockholm ;P

Vi var i huvudstaden i helgen med jobbet för att avtacka Britt-Marie som nu har gått i pension.

Vi åkte runt fem på fredagen och skulle vara uppe vid 19.50. Vi hade bokat bord i gamla stan till 20.30. Men tyvärr blev det inte som vi hade tänkt.. Vi satt och hade det trevligt med vin, champagne, chips, ölkorv och oliver och lite annat gott. Då ropar de ut att de har signalfel och att vi inte kan åka innan vi har grönt ljus. Så vi satt där ett tag tills de sa att vi nu hade växelfel, antar att spåret hade frusit fast. De hade en kille på väg som skulle fixa det. En stund senare hade han fortfarande en kvart kvar att ta sig till oss. Suck. Sedan när vi väl rullade så var det trängt på perrongen, det stod ju tåg överallt från Göteborg till Stockholm. Så vi kom fram 00.20!! 4.5 timmar försenade! Där rök vår mysiga kväll, det var bara att lägga sig när vi kom fram.. :(





På lördagen åt vi en lång och stor välbehövlig frukost. Sedan gav vi oss av ut på Söder Tobias, Annette och jag. Det var en svinkall men vacker dag. Vi gick uppåt mot Fjällgatan tror jag den hette. Så himla fint!! Sedan gick vi en sväng på stan. Köpte ett par pumps för 89 kr, en body lotion i doften white musk (fick ett läppbalsam på köpet) och en mysig fågelmatare (fick en kombinerad pastaslev/parmesanrivare/spaghettimått på köpet). Sedan gick vi till hotellet och vilade.











Efter det var det lyxmiddag på Den Gyldene Freden och därefter gick vi till Operan för att se premiären av Läderlappen. Inte min grej men helt ok ändå.















Sedan sa Peter att han hade skrivit upp oss på gästlistan till Café Opera! Så dit gick nästan allihopa och Annette, Ching, Tobias, Cecilia, Robert och jag stannade kvar och dansade. Det var så kul att kolla in alla töntiga stekare att det blev att vi köpte en massa drinkar. Vi spapade särskilt in en kille som vi undrade vad han jobbade med. Jag gick och frågade! Han jobbade tydligen med försäljning typ men nu "rapporterar han mest till VD:n". Undra om pappa vad VD:n? :P

Robert och Tobias fick ju för sig att de skulle gå fram till honom och snacka lagom tills stekaren hade beställt in mer champagne. Och de stannade kvar där! Så vi gick in till ett annat rum och då trodde de att vi hade gått så de gick med stekaren. Vi träffade dem utanför när de var på väg iväg med honom och några tjejer. Robert och Tobias ville till Spybar men enligt stekaren var "Spyan inne för fem år sedan". Så de sprang efter oss istället :) Dumma som vi var så skulle vi prompt öppna minibaren kl 4 på morgonen.. inte så smart.. Särskilt eftersom vi gick och lade oss en halvtimma efter det :P Haha, jaa vilken kväll! Har inte haft så kul på länge!






Tobias smyger bakom stekaren (detta var innan de blev polare:P)



På hemvägen var vi bara 1 timma försenade. Men då var det signalfel, fel på komfortsystemet, en fastfrusen dörr, vi hamnade bakom ett pendeltåg, ett pendeltåg var trasigt framför oss och det var trångt på perrongen. H E R R E G U D!

Kommentarer
Postat av: Charlotte

Lät som en riktigt kul helg :)

2010-02-03 @ 22:25:59
URL: http://justcharlotte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0