Trevlig helg med mycket folk

I fredags efter min klipptid mötte jag upp brorsan för lite mat. Han körde med Scotts och de skulle spela på Casino Cosmopol så då passade han på att träffa mig, trevligt tycker jag!



Efter det gick i hem till Tobbe & Jossie och hängde där en stund innan vi åkte till Majorna för att se ett band spela. Kvällen avslutades med ett besök på BK vilket var riktigt gott!







I lördags åkte i till Joels barndomsstad - Alingsås. Vi gick runt i centrum, åt en pizza och gick sedan vidare till Nolhagsparken. Där klappade jag en häst och i tittade på ovanliga fåglar och andra djur. Mysigt! Vi tittade även på huset där Joel växte upp och skolorna han har gått på.





























På kvällen åkte i till Therese och Kristoffer och satt där och drack rosévin och pratade. Det blev ett besök på den gyllende måsen innan i gick till Dancing Dingo för att spela biljard. Kostade bara 10 kr per spel. Mysigt ställe!





Sista stoppet blev Lilla London. Där fick vi tyvärr inte plats inne så i satt faktiskt ute. Tog några filtar var så gick det bra. :)









Idag har jag börjat dagen med en promenad i Skatås med Martina. Sedan har jag fixat lite mat, suttit ute på balkongen en stund i solen/blåsten. Snart kommer Joels syster med kompis hit. Vi ska nog ut och äta lite.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0