Påsken

Detta år har påsken inte inneburit något speciellt (känns lite konstigt). I torsdags jobbade vi halvdag så Joel och jag tog en lunch på Masala som ligger nära oss på Danska vägen. Efter det åkte i till Maxi och handlade. På kvällen såg vi The Box med Cameron Diaz, inte så bra film...

I fredags var det tvättning, städning och vaxning av ben som stod på schemat. Skönt att ha gjort alla tråkiga saker på samma dag :) På kvällen såg vi Twilight New Moon.

Igår fick vi besök av Joels syster med familj. Trevligt med lite släkt på besök! Efter det tog i en promenad i värmen till Skansen Lejonet. Vi hittade en tunnel där man kunde gena öer så slapp i gå via centralen och längs med vattnet. Med utsikt över spåren och olskroken satt vi och solade oss lite. Nu känns det att våren är här! Det går fort så passa på att njuta! På källen gick vi till en pizzeria på Danska vägen med Mattias och åt pizza. Efter det blev det kladdkaka, häng och southpark hos Mattias.











Idag ska vi nog ut och fota en sväng och sedan åker vi till Lidköping. Imorn är det kalas för Marielle, hon har ju varit på Hawaii och i Afrika sedan i somras så det ska bli kul att träffa henne igen.

Kommentarer
Postat av: Lollo

Jätte fin blogg du har :D ^^ <3

2010-04-10 @ 01:08:19
URL: http://lollocream.blogg.se/
Postat av: Lollo

Sv: tack så mycket :) :D

2010-04-14 @ 17:07:11
URL: http://lollocream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0