Förra helgen

Har glömt, eller inte hunnit, att berätta om min helg. Emma kom i fredags och vi tog en aw på museet och en fika på Condecco på Avenyn. Vi satt ute en bra stund innan det blev för kallt. Snart dröjer det inte länge tills man kan sitta ute hela kvällarna och spana på utelivet :)

I lördags solade vi hela fm på balkongen. Tog även en promenad i området. Emma åkte hem på em och vi åkte till Slottsskogen där vi mötte upp lite folk för en grillning. Underbart där i solen! Det tog ett tag att få fart på vår och Eriks grill men när de väl kom igång gick det snabbt. När solen gick ner spelade vi lite kubb tills inte det hjälpte längre. Då åkte vi hem till oss och kollade på film.





I söndags gick vår vanliga utflykt till Floda och Vitsippsdalen (vi tror att det heter så iaf). Där gick vi längs med en å/fors tills vi kom till en äng fullt med blommor. Jossie fick tag i en groda men den ville inte leka :) Efter det åkte vi in till Alingsås, Joels gamla hemstad, och åt pizza och fikade. Alltid lika trevligt att åka ut sådär!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0