Lord Of the Dance

Igår blev en lååång kväll. Vi tog bussen till Karlskoga kl 16.23 och var framme en timma senare. Då gick vi en ganska lång bit (enligt mina fötter som var instängd i pumps, inte den smartaste idén kanske) till McDonalds för att äta lite och fördriva tiden. Sen gick vi bort mot Nobellhallen efter många telefonsamtal med Tobbe, vår alldeles egna guide :D SOm tur var stoppades vi av ett gammalt par som inte heller de visste vart de skulle åka för att hitta rätt, så vi fick åka med dem den sista biten. Snälla människor det finns!

19.30 började det och höll på till ca 22.00. Det var jättehäftigt att se dem live, så nära också! De var väldigt snabba i benen :) Lägger ut två filmer så får ni ett litet smakprov.

Efter det var det bara att gå tillbaka till busstationen där vi skulle sitta och vänta tills bussen gick vid 23.40. Men då var ju såklart vänterummet stängt!! Så vi satt utomhus i kylan i 1 1/2 timma och kollade på Southpark på Joels mobil. Tur att vi hade något att göra annars skulle vi inte ha stått ut. Det har aldrig varit så skönt att komma hem till sängen som igår natt.

Vill gärna ha en bil iband.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0