Summering

Ok, det får bli en summerring denna gång också. Detta har hänt sedan sist:

After work med 80-tals tema på Casino Cosmopol med jobbet. Robert vann quizet och fick gå upp på scenen och ta emot sina priser.

Andra helgen i november var det tjejhelg med tjejerna från Lidköping. Vi tog det bara lugnt och käkade på Mañana på kvällen.


Sofie packar fallskärm och Stina byter om bakom madrassen


Trots novemberkylan satt vi utomhus pch drack drinkar


Vi kunde inte hitta Emmas telefon. Jag hade visst bäddat in den!

Helgen efter det var det fruhippa för Jenny. En fullspäckad dag med poledance, laserdome, manliga strippor, god mat och utgång.Helgen efter det var det Brunkgala för älsklingen och hans fotbollslag. (Brunkers GIF= Brunkgala). Ola vann pris för årets mordhot och årets tackling. Ni kan ju förstå att jag var stolt!

1:a advent bakade i lite hemma hos Roy & Maria. Trots att Ola upprepade gånger tappade delarna till pepparkakshuset i golvet, smälte en plastsked och brände sig på fingret och i munnen då han skulle slicka bort det varma sockret så blev huset gaska gulligt ändå :)Andra torsdagen i december var det dags för julbord med jobbet. Det gick av stapeln på Kajskjul 8 där vi såg REA. Hysteriskt roligt med bla Anders Lundin och min nya idol Ola Forssmed. Vilken böjlig människa!Julen spenderades den 23e i Åsa och på julafton åkte vi vidare till Lidköping där vi firade först hos mamma och på kvällen hos min faster. På juldagen blev det utgång på Harrys som alltid.
Middag på Italia innan vi festade loss

Till nyår åkte vi upp till SKedvi där vi firade med Olas kompisar. Kul att träffa alla dem! Blev fest både fredag och lördag. Då vädret var så underbart gick i tjejer en promenad i skogen innan det blev tipspromenad och korvgrillning i solnedgången.


Musikquiz
Svampplockning (!) i trollskogen
Jag med stjärnor i pannan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0