Bölder?

Håller på att grilla kyckling och såg detta:



Det har vuxit ut något som ser ut som bölder :P

Konferens i Grythyttan

Hemkommen igår från konferensen i Grythyttan, Bergslagen. Vi var där onsdag till fredag kväll.

På onsdagen hann vi bara med incheckning och middag på källen.


Fikapaus i Otterbäcken, Mariestad.




Godis på rummet


En egen balkong


Utsikt från balkongen


Mysigt sovrum/vardagsrum


Gigantiskt badrum!




Fördrink innan middagen


Förrätt: Salmalax; bakad äggula med rökt torskromsemulsion


Huvudrätt: Kalvrygg med friterad tunga och rostad kastanjepuré, smörstekt äpple och oxsvanssky


Efterrätt: bakad choklad; karamelliserad malt, rosmarinkrutonger och hallonsorbet







På torsdagen hade vi konferens fram tills kl 15 då vi avbröt för att ta en titt på den gamla kyrkan i byn. Efter det åkte vi fyrhjuling! Jättekul! Dock körde jag in i en buske och senare fastnade jag i leran så chefen fick hjälpa mig loss men annars gick det bra :)

När vi kom tillbaka skulle vi testa surströmming. Vi hade pratat om det på jobbet tidigare, om att det inte var många av oss som hade testat det. Så vi bestämde att det skulle vi göra på konferensen! Det var nog det vidrigaste jag har smakat och luktat på! Fy faan vilken stank.. Kunde inte svälja eftersom jag fick sådana kraftiga kväljningar.Tobias offrade sig för att öppna burken. Egentligen skulle man öppna burken under vatten för att slippa pyset men nej, strunt i det sa vi, nu ska det göras ordentligt! Det skulle vi nog inte ha struntat i för vilken stråle det blev!! Rakt i fejjan på Tobias! Se film nedan.. Självklart sprutade det ju på min jacka och sjal men så imorrn blir det tvättid! Men kul ändå att ha gjort det, men ALDRIG mer!























Så här äckligt luktade det!








Förrätt: gårdsgris från Domta Gård med tryffel, tryffelsky och en bönmix.



Huvudrätt: torskrygg med jordärtskocka, ostkräm och gurka


Tredjerätt: blåmögelostar, inkokta körsbär och kryddigt mandelbröd


Efterrätt: rostad pistaschkaka med lakritsglass, citronzabaione och lemoncurd


Chefen har en del partytrick :)


Tobias hade sitt..?

På hemvägen stannade vi till och fikade i Sjötorp, Mariestad.









Bror min

Ville bara länka till ett inlägg om en intervju gjord med min bror här.

Mary Kay party

Igår var jag med Annette hemma hos hennes kusin för att gå på ett Mary Kay party. Var himla trevligt, testa lite produkter, träffa lite folk och fika! Får se om jag köper något, verkar vara ett bra märke! Men blir nog på Tradera i så fall eftersom det är så dyrt!




Mmm..

När man kommer in genom ytterdörren så doftar det underbart gott av dessa fina liljor som jag köpte häromdagen. Ska försöka köpa sådana jämt om de finns!


Kvällshimmel

Tittade ut genom fönstret och såg denna vackra himmel som jag var tvungen att fota!


Utgång

Igår gick jag ut med Malin, Yvonne och Therese. Vi var här innan och pratade och spelade med andra ord. Sedan mötte vi upp bland andra Annette på Excet. Det var en rolig kväll! Vissa fick i sig lite för mycket och fick ledas hem :P










Idag..

.. har jag jobbat, träffat exkollegorna på Carat, fikat med Markus från samma ställe och träffat Jossie en sväng. Har testat Skype för första gången med mamma, funkade jättebra! Bra att det är gratis med :)

Nu ska jag röra ihop en matlåda ( det blir pasta, kyckling, pesto, mozarella och tomater) och sen måste jag äta upp ostbågarna som mamma skickade med mig hem sist :P

Avslutar med en GAMMAL bild på mig som jag hittade!


Älska träning!

Kan man göra annat när man ser denna reklamen? Tycker den visar bra hur peppad man blir när man står där och kämpar. Härligt!! Beach 2011, here I come!


Frisyr

Ibland är det svårt att variera sig med frisyrer när man har kort hår. En fördel är att håret inte är så tungt så det räcker att sätta upp det med några hårnålar och det stannar där! Här är en frisyr jag gjorde häromdagen:




Söndag

Idag blev det till att träffa Stina och Emma. Vi tog en promenad för att titta på huset som de har köpt. Jättefint är det! kommer bli så bra!!


En lycklig Stina framför huset

Efter lite mat hos mamma åkte jag till pappa och fikade lite. Han hade målat en till tavla :)




Detta var den första han gjorde :) Gillar särskilt gubben längst ner i hörnet :P

Ikväll blir det sängen tidigt, är så trött! Ska lägga mig och läsa New Moon tror jag.

Natti!

Kusinbarn

Idag har vi varit hos kusin Emma och hälsat på henne och den tre veckor gamla Nila. Vilken goding! Så underbart söt var hon! Tyst och lugn hela tiden också vilket var en bonus :)





Vilken underbar dag det har varit idag! Lite kylig dock, märks att hösten är här... Mamma och jag köpte med oss sallad och satte oss ute på gräset och åt. Härligt!





Här kommer några bilder från min promenad med Wille:


Kolla in den stilen :P



Nu på kvällen var vi ute och åt tillsammas med mammas kompis Anette. Mycket god mat men blev lite kallt så vi flyttade in efter ett tag. Bara att inse att hösten är här och att bärmen försvinner mer och mer.






Av denna låten..

... blir jag verkligen sugen på att gå ut och svänga mina lurviga!! Nästa helg så!!


Hemma hos mamma

Åkte till Lidköping för helgen. Ville träffa mamma lite och hälsa på stackars Wille som blev attackerad av en stor hund för ett tag sedan. Han fick stygn på tre ställen. Nu har de läkt och ser bra ut och han är sig själv som tur är! Gullet! Ska även träffa pappa en sväng och på söndag ska jag träffa Emma och Stina. Kul!

Fick förresten höra först av ena chefen och sedan av hans fru att jag såg ut som en flygvärdinna idag :P Hade svart klänning, svarta pumps, en blommig scarf och en liten weekendväska på hjul så jag kan kanske hålla med dem. Det var även det första mamma sa när hon hämtade mig vid tåget :)


Denna hade jag på mig

Imorrn ska vi hälsa på min kusin som nyss fått en liten flicka, spännande!

RSS 2.0