Kul test!

Haha hittade detta testet i en blogg. Prova! Så här är reglerna:

Svara på de 12 frågorna, inte i ord, utan gör en bildsökning på Google på ditt svar. Ta den FÖRSTA användbara bilden som dyker upp. Använd den som "svar"

1. Vilket år är du född?

image117

2. Hur definierar du din sexuella läggning?

image118

3. Vilken är din bästa egenskap som kärlekspartner?

image119

4. Och din sämsta?

image120

5. Vad söker du hos en partner?

image121

6. Vem var din första hemliga barndomsförälskelse? (förnamnet)

image122

7. Vilket yrke är det sexiaste du vet?

image123

8. Vilken kändis är hetast enligt dig?

image124

9. Vad gör dig avtänd?

image125

10. Vem hade du ditt första riktiga förhållande med? (förnamnet)

image126

11. Vilken kroppsdel, förutom munnen, gillar du mest att kyssa på en kärlekspartner?

image127

12. Ett kärlekspar på film eller tv som du gillar?

image128

Haha vad kul det blev! Ni fattar nog inte alla svar kan jag tänka mig :P Ni är utmanade!

Godnatt!

Idag...

... har jag varit på IKEA med Camilla. Hon skulle dit och köpa present till mor sin så hon frågade om jag ville hänga på. Självklart! :) Behövde en del grejer. Det var folk som stod och dirigerade (heter det så?) trafiken när vi kom eftersom det fortfarande är en del folk som är nyfina på varuhuset. Men väl inne var det inte så farligt. Köpte en överkast, lakan, hyllor, lådor, ljus, lampor, sänglådor, persienner och lite till smått och gott. Har ju fått csn så jag har lite att ta av nu :D Men de ska jag försöka spara. Vet ju att det kommer mer utgifter, kurslitteratur och träningskort och så. Undra vad jag ska träna i höst då? Dansa är ju ett måste men det verkar nästan som att de ska lägga ner dansen.. :( Så jäkla trist i så fall! Det är ju det roligaste som finns! Att bli ett med musiken och få röra på sig. Men styrka funkar det med.

Nu MÅSTE jag läsa dagen sidor även fast jag snart somnar.. Jag är så att om jag har köpt något och det ska skruvas upp och sättas ihop så vill jag göra allt sånt med en gång. Är så ivrig. Hatar även när det ligger halvfärdiga saker och skräpar. Så jag är helt slut nu. Började vid 15 och nu är klockan.. 19.37 - oj! Inte så konstigt att jag är trött då. Jaja, ett par sidor i boken är väl bättre än ingenting?

Just det, vi har satt upp oss i kö på Boplats i Göteborg nu. Det känns som ett steg närmare "drömmen". Härligt!

Godkväll.

Skola igen då

Sista året nu! Jag blir så nervös när jag tänker på det. Till våren måste jag börja söka jobb.. Och sen OM jag får ett jobb så måste jag kunna klara av det också. Jag har ju så höga krav på mig jämt så åtminstone jag själv kommer tvinga mig att jobba hårt. Vi vill ju till Gbg så då måste man fixa nånstans att bo där nere med. Att ställa sig i kö känns ju lite för sent nu. Men bättre än inget kanske. Att köpa lägenhet kanske inte är något vi kommer att ha råd med med en gång. SÅ bra jobb får jag nog inte ;)

Ska läsa informatik för ekonomer, taktil massage och handelsrätt 2 denna termin. Till de första 5 poängen på informatiken har vi en bok på exakt 645 sidor! HUR ska man hinna läsa ut den plus göra ett PM under endast 5 veckor? Får nog fortsätta läsa nu om jag ska hinna.. *suck*

IKEA imorrn :)

Hej svejs!

Kreta

Ja jag lovade ju att skriva om Kreta resan. Nu funkar internet här efter många om och men, så jag ger mig på detta!

Torsdag - avresedagen:
Vi lyfte kl 16 från Landvetter och lämnade ett regnigt Sverige bakom oss. (Vad annars?) Hade glömt hur härligt det var att flyga! Iallafall i början när man lyfter och sen får se allt så pyttelitet, sedan är det mest mest trångt och bullrigt. När vi kom fram till hotellet var klockan närmare midnatt grekisk tid. Då gjorde vi inte mycket, handlade lite frukost bara.

 Coolt att se molnen ovanifrån tycker jag :)

Fredag - stranden:
Ja vi började veckan med att bara ta det lungt på stranden. Middag på kvällen.

       Bilder över hotellområdet
  Joel på väg ut
 Frozen strawberry margarita - mums!    

                                                                                    

Lördag - Chania stad
Vi bodde ca 1,9 mil utanför Chania (Platanias) så vi tog bussen in till stan för att titta lite. Var mycket varmt! På eftermiddagen gick vi en promenad utmed vår strand. Gick väldigt höga vågor som Johannes gillade väldigt mycket, han stod där ett bra tag och slogs med vågorna :) Dagen avslutades med att Joel och jag gick ut och åt glass med Marielle, Hanna, Johannes och Joakim.

   Trafikkakos överallt
  Haha måste ju varit folk som gjort detta :P
   
   
 Johannes och jag försöker stå kvar  
  Mumsig glass
 Marielle, Johannes och Hanna

Söndag - krigsgravar & kloster
Familjen Edström är väldigt mycket för att åka ut på utflykter så denna dag skulle vi åka och titta på en stor  gravplats för soldater från andra världskriget. Inte det jag helst skulle vilja åka och titta på men Joel och hans pappa som är stora historiefanatiker gillade det iaf :) Utsikten var fin och gubben som hade glassförsäljningen där hade hundvalpar vi fick gosa med. (Han hade inte fått dem alltså utan han hundar :P)

Därefter åkte vi högre upp i bergen och titta på ett kloster. Jättefint! Såg en munk också :) En riktig, ingen ätbar :P Mat efter det och sedan ännu ett kloster. Fast detta tittade vi bara på utifrån. Det bästa var en vandrig därifrån - en droppstensgrotta. Jättehäftig!


  Gravplatsen
  SÖT va?
   
   


   Utsikten på väg ner till grottan
   Såna här små ödlor sprang den omkring överallt
 Grottan, syns det nåt?  
 Upp igen då..

Måndag - Rethymnon
Vi hade alla varit i Retymnon förra gången vi var på Kreta så vi tog en avstickare dit och kollade läget.

                         
Mysig trång gata     "Svärmor" Lisbet       Hamnen
                               med Miriam

Tisdag - ravinen Imbros
Denna dag skulle vi vandra i en 8 km lång ravin. Med tanke på att det säkert var 35 grader ute då låter det ju galet att vandra i 2 timmar! Men det var inte så varmt ändå, blåste rätt bra där. Sedan var det så himla fint där så det var bara kul. Fast den sista timmen hade jag bränt upp fötterna pga att de åkte fram och tillbaka i sandalerna så då ville jag bara fram. Vi stötte på både getter och åsnor och en och en annan tysk i ravinen :)

               

            
Sista bilden: Så här läskigt högt upp körde vi (Bengt)
                                                                                                                   
Onsdag - stranden
Sista riktiga dagen tillbringades vid stranden. Härligt! Sedan middag hos "Orlando", en grek som var så himla lik Orlando Bloom på långt håll.

  Checka in de STORA munkarna! Köpte en del såna kan jag lova..    
  Fniss på dig älskling
  Fin till middag
 Joakim, Bengt, Lisbet och Joel
     



Jag, Hanna och Marielle



Torsdag - sista dagen
Fick vänta från 12 då vi skulle vara ute ut rummen till 19 då bussen kom och hämtade oss. Dessutom var planet försenat så vi stupade i säng hemma i Sverige rint 05.40! Usch! Men det var en härlig resa så det var det värt!

   
Härligt det ser
ut, vill tillbaka!


Hemma igen...

.. efter en härlig vecka fylld med sol, god mat och upplevelser på Kreta. Ska sätta mig och skriva ner allt och visa lite bilder. Men det tar jag när jag kommer till Karlstad då jag har min dator alla bilder tillgängliga.

Ikväll har pappa en spelning på campingen så jag och Joel ska dit och lyssna. Dessutom ska vi se Lost :) Fick ju ett avbrott på en vecka.

Imorgon bär det av till Karlstad igen. Hem. Eller hur man ser det. Har en massa hem tycker jag. När jag är här i Lidköping är hemma i Karlstad, och när jag är i Karlstad är hemma i Lidköping. Ska bli skönt att få ett riktigt hem i en stad sedan. Förhoppningsvis i Göteborg. :D

Anita, gjorde samma test som du, den om vilken kändis man ska dejta - fick Alexander Skarsgård. Prova ni andra med :)

Det var allt för nu, hörs.

Liseberg

I går blev det Liseberg med Erika. Har inte varit där på år och dar så nu passade jag på när jag fick med mig nån som åker allt precis som jag. Joel åkte med för att träffa en gammal kompis som har flyttat till Göteborg ganska nyss.

När vi kom dit vid 11 så var det inte alls mycket folk. Så vi hann åka allt vi ville och slapp alla köer. Efter vi hade ätit vid 15.30 hade det kommit mer folk så vi tog en paus och la oss och sov på en solig gräsplätt en timma :) Så härligt!

Åkte faktiskt inte den nya uppswinget måste jag erkänna.. Verkade så läskigt att inte ha nån bygel vid axlarna.. Men vi åkte ju Spinrock och den nya som är som Aerovarvet typ. Den blev vår favorit, gungade så härligt. Tryckte upp tuttarna gjorde den med - hahaha! Kanonen var härlig den med! Vilken adrenalin-kick!

Lite bilder:

        
Min älskling         Ahh vad vi ser ut :P   *fniss*             Inte så snygga i dessa :P

         
Utsikt över vår fram-        Middag!         Fy vad korta        Långa ben vill
tida hemstad                                           ben!                      jag ha!

  
Vadå gravid :P    Erika söt :)


Idag har Joel och jag kollat på Lost heeela dagen - sunkigt värre! Men vi förtjänade en lugn och slapp dag. Iof hann jag med en långpromenad med Wille och myggen.. Så, imorrn börjar hård-plugget. Fy fan.

Önska mig lycka till.

RSS 2.0