Sedan: Stockholm

I påsk var jag i Stockholm för att träffa Karlstadsgänget denna gång. Resan började såklart med att tåget blev försenat 1,5 timma pga en nedriven kontaktledning... Men värst var det för Yvonne som åkte intercity; startade kl 8 och var framme 16! Stackare! När vi kom fram satte vi oss och åt på taket på Åhlens i det härliga vädret.När alla hade kommit fram åkte vi hem till Anita och satte oss i naturen och åt ost och kex (Eller som Amlin skulle säga - koks! :D) och drack vin. När vi satt där kom det en polisbil smygande med blåljusen på. Tänk sa någon, om bilen skulle svänga in framför oss och ta fast oss för alkoholförtäring på allmänn plats! Precis så hände, en polisman kom framspringande mot oss. Men han undrade bara hur länge vi hade suttit där och om vi hade sett en mörk kille i 20-årsåldern med dreads springa förbi. Ehh, nej! De körde vidare och efter en stund kom en tatuerad kille med huvtröja och solglasögon fram mot oss. Han såg lite skum ut men rätt som det var flashade han sin polisbricka, precis som på film :) Han frågade om vi hade sett en svensk kille i 20-årsåldern med dreads springa förbi. Nej, inte nu heller. När han hade gått kom en tjej fram som hade hört oss prata om vad detta kunde vara. Hon hade tydligen fått reda på att det rörde sig om en knarkaffär. Så så var det med det! In i hetluften direkt :)
Under cover- polisen!


Med denna bild ville vi bara visa hur mycket vatten vi drack i jämförelse till vin :P

På lördagen tog vi en 4 km lång promenad in till Söder i det underbara vädret! Vi tog en glass på Medis, tittade lite i affärer och åt kinamat på en uteservering.På kvällen blev det matlagning och fest med mycket korttagande och lite sång och koreografi :)På söndagen hann jag med en sväng ut till Fatima för att hälsa på henne, Tommie och den fina magen. Bara två veckor kvar! Spännande! Fatima bjöd på jättegod mat och sedan satte vi oss ute (två steg från ytterdörren och precis framför deras fönster :P) och åt efterrätt innan jag var tvungen att åka.

Väl på perrongen kände jag att det var någon som ställde sig och fnös i mitt öra! Så var det Stina :) Hon och Jonas skulle åka med samma tåg som oss hem. Platserna bredvis mig och Malin visade det sig sedan :) Så fick man träffa dem lite med, kul!

Kommentarer
Postat av: Elin

Bra bloggat Erika! :) Och väldigt fina actionbilder när vi dansar eller posar eller vad vi nu gör... :)

2011-04-26 @ 08:41:03
Postat av: lovisa

fin header!

2011-04-26 @ 08:53:55
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Fatima

Så himla kul att vi hann ses en liten stund och åka på utflykt med te i termos ;) ha ha. Kul att det bloggas igen också, det fortsätter du med räknar jag med!ps. EN vecka kvar, inte TVÅ. På måndag är det magiska datumet..weeeii ds.

2011-04-26 @ 10:45:12
URL: http://www.fatimaslillablogg.blogspot.com
Postat av: Kristin - Lilla vicke Vide och hans knäppa morsa

Haha oj vad spännande att hamna mitt i en knarkspaning ;)

2011-05-09 @ 10:12:43
URL: http://kristinsandgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0