Chokladfondant
För er som såg bilden på facebook och som är sugna på att testa så kommer här receptet:

8 stycken
200 g smör
1 dl socker
200 g mörk choklad
4 ägg
4 äggulor
1 dl mjöl
- Vispa socker och smör i en bunke.
- Hacka och smält chokladen, rör ner i smörvispet.
- Vispa upp ägg och äggulor i en separat bunke och blanda ner i chokladsmeten.
- Vänt i mjölet i smeten och fördela i små, smorda ugnssäkra formar á ca 1 1/2 dl.
- Grädda på 200 grader i nedre delen av ugnen i ca 8-10 min. Kanten ska vara gräddad och mitten lös.

8 stycken
200 g smör
1 dl socker
200 g mörk choklad
4 ägg
4 äggulor
1 dl mjöl
- Vispa socker och smör i en bunke.
- Hacka och smält chokladen, rör ner i smörvispet.
- Vispa upp ägg och äggulor i en separat bunke och blanda ner i chokladsmeten.
- Vänt i mjölet i smeten och fördela i små, smorda ugnssäkra formar á ca 1 1/2 dl.
- Grädda på 200 grader i nedre delen av ugnen i ca 8-10 min. Kanten ska vara gräddad och mitten lös.
Kommentarer
Postat av: Charlotte
MMM den godaste efterrätten! :)
kram
Postat av: Malin
Gud va gott det ser ut! Erika du är så himla duktig!
Trackback