Förhandsvisning med Cosmo

Idag har Joel, jag, Sven och Katrin varit på en förhandsvisning av Den andra systern Boelyn. Man fick hämta ut biljetter förra veckan om man skrev ut en sida från Cosmos hemsida. Det var lättförtjänta biljetter :) Dessutom fick man godis, dricka och en Cosmotidning när man gick in i salen :)

Lite kort om filmen:
När ett rykte sprids om att kung Henrik VIII slutat vara intim med sin hustru, då hon misslyckats med att ge honom en manlig arvinge, ser Sir Thomas Boleyn sin chans att återföra lite status till familjen. Hans plan går ut på att dottern Anne ska förföra kungen och ge honom en son. Tyvärr går planen snett när kungen istället attraheras av systern Mary. Mary, som efter en tid tillsammans med kungen finner att hon hyser känslor för honom trots allt, blir snart gravid och kungens första manliga arvinge föds till världen. Anne å andra sidan har väckt en makthunger inom sig som överskuggar sin kärlek till systern. De två systrarnas vänskap och kärlek slits av makthunger och svartsjuka och såväl familjen Boleyn som nationen kommer att splittras som resultat av händelserna.

Den var riktigt bra tycker jag! Lite sjukt hur många fruar kungen har haft som han bara gör sig av med så fort någon bättre dyker upp. Se den säger jag! Kul att lära sig lite. Anne i filmen, hennes dotter är Queen Elisabet om ni har sett den filmen?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0