Lady gaga!

Måste berätta lite om min helg i Stockholm. Åkte upp på lördag morgon. Annette och jag åkte från Göteborg och Emma och Karin hoppade på i Skövde. Vi mötte upp Hanna på stationen och sedan begav vi oss till systemet för att köpa rosévin - ett måste för uppladdningen :) Därefter åkte vi till vandrarhemmet som låg på Ringvägen, centralt och bra. Jättefräscht ställe verkligen! Rekommenderas verkligen om ni ska bo på vandrarhem! 295 kr natten i ett åttabäddsrum, helt ok pris.









Efter att Sofie, Jessica och Josefine hade slutit upp med oss på vandrarhemmet öppnade vi boxen och satt och pratade tills ca kl 17. Då gick vi ut för en bit mat. Hamnade på en grekisk restaurang, mycket god mat. Vid sjutiden åkte vi vidare till Globen.











Konserten ar helt GRYM! Var det bästa jag har sett på länge! Extas! Hon är grym på att sjunga, showa, spela piano och bjuda på sig själv. En riktig artist helt enkelt! Kläd- och scenbyten i varenda låt och inga dåliga sådana heller!











Efteråt var i ganska trötta så några av oss köpte med sig mat hem och sedan lade vi oss. Morgonen efter åt vi frukost på en kinesisk (!) restaurang i närheten av vandrarhemmet. Helt ok frukost. Sedan var det hemfärd efter en underbart trevlig helg med ett riktigt bra gäng!










Kommentarer
Postat av: Tova

Åh vad kul! Önskar själv att man hade varit på lady Gaga-showen :)

2010-05-14 @ 23:47:03
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0