Första semesterveckan

Lördag:

Började semestern med att åka hem till Lidköping. Det skulle ordnas möhippa för Caroline. Mamma och jag åkte till hennes syster där alla gömde sig i sovrummet för att sedan överraska Caroline. Det blev vin, utklädnad, sexparty och middag på Harrys. Tror hon uppskattade kvällen väldigt mycket!















Måndag:

Självklart stod Måndaxklubben på schemat! Förfesten var hos Stina. Som en överraskning kom Kristoffer Jerkeborn dit (han följde med sin bror som är ihop med Jonas syster). Var intressant att höra hur han jobbar. Han skriver ju bland annat tal till Beatrice Ask. En mycket klipsk och kunnig kille!























Onsdag:

Träffade Magda för en fika på em, efter det var det grillning hos Stina i stugan. Vi hade precis ätit klart när spöregnet kom!













Torsdag:

Spiken mad mamma och Helene och hundarna. Lunch i form av rökt fisk och sedan solning hela eftermiddagen!







Fredag:

Utflykt med Joel och Wille till Munkängarna på Kinnekulle. Vi trostsade regnet och tog på oss regnkläder. Var så mysigt så!







På eftermiddagen var det turridning på Kinnekulle med Emma och hennes svägerska. Vi red på nordsvenskar. Underbar tur! Finns det något bättre än full galopp på en äng? Har ont i baken och diverse andra muskler idag kan jag säga :P







Idag åker mamma och jag till Grebbestad för en vecka. Återkommer med uppdatering!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0