Konferens Arild

Nu ska jag berätta lite om konferensen vi var på onsdag till fredag.

Vi åkte från kontoret vid 11 på onsdagen och åt lunch när vi kom fram vid 14. 15.30 skulle vi vara redo för en grottvandring i Mölle. Det var precis där vi var i somras. Klättringen gick bra, vilka vyer! Väldigt vackert trots det mulna vädret. I slutet skulle vi bli nedfirade nedför en bergsvägg - kul! Iof var den inte så brant men det var spännande ändå. På kvällen var det trerätters middag. Till förrätt var det jordärtssoppa, huvudrätt var tonfisk och efterrätten bestod av creme brûle med glass. Somnade som en stock i den sköna sängen.



På torsdagen var det konferens från 8.30 till 16.30 med paus för fika, lunch och fika igen. Kl 17 cyklade vi till Nimis. Det var konstant uppförsbacke, jag som cyklar till jobbet varje dag var helt slut innan vandringen ens hade börjat. Sedan var det vandring brant nedåt mot vattnet där konstverket fanns. Häftigt alltså!! Det fanns även ett nytt konstverk, ett slott gjort av stenar och cement. Detta bygge hade konstnären fått registrerat som en bok. Jättekonstigt. Stenarna hade sidnummer. Vägen uppåt var inte att leka med, vi fick stanna och vila oss lite till och med. Som tur var gick cykelturen lätt hem, bara att rulla :) På kvällen var det fyrarätters middag. Förrätt: gurk- och fänkålssoppa, huvudrätt: fisk, tredjerätt: ostar, efterrätt: chokladmousse. Efter det var man mätt och belåten! :D



På fredagen hade vi inte konferens hela dagen utan åkte hem vid 16. Var en underbart rolig resa! Kul att lära känna arbetskamraterna lite närmre. Lyxigt med att vi fick var sitt rum. Det bestod av ett sovrum, ett litet vardagsrum samt ett badrum med golvvärme. Sköna morgonrockar fanns det med som jag gick omkring i så fort jag fick tillfälle :) Rekommenderar verkiligen Arild som semestermål. Gärna Rusthallargården där vi bodde.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0