En magisk midsommar i Leksand

Jag ångrar verkligen inte att jag åkte till Dalarna över midsommar! Jag har inte haft så kul på länge! Är inte så ofta man åker iväg bara tjejer sådär tyvärr. Men detta kanske blir en följetång?! Hope so.

Åkte upp redan på torsdag eftermiddag så vi kom till stugbyn vid Siljan runt 21. Där tog vi det bara lugnt och pratade innan vi lade oss för att ladda upp inför helgen.

Midommar
började med att vi gick upp 8.30 för att åka ut och plocka blommor till kransarna. Tyvärr regnade det men vi var otroligt positiva ändå. Samma sak när vi band kransarna på altanen men vi stod på oss och kransarna blev riktigt fina! Tack vare Anitas coaching. Efter det åt vi midsommarlunch och sedan gjorde vi i ordning oss och åkte bort till festen som vi hade blivit bjudna på. Där blev vi indelade i lag för att leka lite lekar. Skitkul! Efter det grillade vi och sedan var det dags att gå bort till Gropen där det var ett hejdundrande midsommarfirande med hissande av stång och dans runt stången. Vi dansade allihopa :) Vi gick sedan hela vägen tillbaka till festlokalen och fortsatte där med lite dans tills sent på natten. Vi ville ta taxi hem men eftersom det är Leksand så fanns det inga :( Så vi fick gå i drygt 45 minuter tillbaka till vår stuga på andra sidan stan.



lördagen blev vi bjudna på jättegod grillmat hos Anitas föräldrar. Redan där fick vi massa vin så den dagen började vi tidigt. På kvällen var det fest igen med samma gäng som dagen innan. Kändes nästan som gamla vänner att se alla igen :) Vi gick ut till Lucky och sprang upp och ner för trapporna och dansade hela kvällen.



Satt med ett löjligt flin på läpparna på tågen hem, tack tjejer!!!

Kommentarer
Postat av: Anita

Detta ska bli en följetong! Helt fantastiskt kul och vi måste ses snart igen!kramar

2009-06-22 @ 22:32:56
Postat av: Erika

Ja det ska det! Bannemig :)

2009-06-24 @ 20:17:17
URL: http://erikasbloggomalltutommode.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0