25-års fest

Igår hade jag min 25-års fest. Den blev väldigt lyckad. Stina, Carro och Madde kom från Lidköping och Camilla och Linn kom från Mariestad och Kristinehamn. Så alla de sov här sedan.

Det blev en del testande av spikmattan på festen, alla skulle testa att stå på den och till slut åkte även en och annan skjorta av för att ligga på rygg på mattan. Jocke ville till och med ha massa tryck så Tobbe fick ställa upp :)

Stina, Madde, Carro, Annette, hennes syrra och jag ville gå till Push och resten gick till Storan. Det var lite pinsamt när vi skulle gå in till Push, haha. Vi ställde oss i fel kö, vi såg inte namnet Push på byggnaden så vi ställde oss i en kö där Annette trodde att det var. När vi kom fram sa vakten att det var 30+. Men jag hade ju kollat innan på nätet att det var 25 så vi fattade inte varför han sa så. Det har varit så sedan de öppnade för 6 år sedan sa han. Vi försökte komma in men det gick inte. Så vi gick ur kön och var lite sura, de har ju inte ens funnits i 6 år, det är ju ganska nyöppnat! Så vi kollade var det var i nästa kö. Då var det ju där Push låg!! Pinsamt... Så vi kom in där :) Det var riktigt snyggt där inne alltså! Toadörrarna var upplysta med grönt och så blev de röda när det var upptaget. Coolt! dansgolvet var runt med häftiga lampor i taket som blinkade så det kändes som att man dansade i ett UFO :) Tyvärr fick Carro ont i ögat så vi gick ganska tidigt men kul var det!



Kommentarer
Postat av: Camilla

Tack för igår (igen ler). Hoppas att du hade en lyckad kväll och att vi ses snart igen! kram kram

2009-07-05 @ 17:41:45
URL: http://camc.blogg.se/
Postat av: Sarah

Ser ut som ni haft det riktigt roligt!! kram

2009-07-06 @ 22:14:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0