Chokladcheescake



12 deistivekex
2 msk farinsocker
75 g smör


Fyllning:
500 g kesella, 10 %
2 ägg
200 g mörk choklad


- Krossa kexen fint för hand eller i mixer. Blanda i socker och smält smör. Lägg i en form på ca 24 cm i diameter. Grädda i ugnen i ca 7 min.
- Vispa ihop ägg och kesella.
- Smält chokladen i ett vattenbad.
- Häll chokladen i en skål och vispa i kesellasmeten lite i taget till en slät massa.
- Häll smeten i formen och grädda i ca 30-35 minuter.
- Garnera med ex grädde eller frukt.

Kommentarer
Postat av: m

undrar hur du kan kalla det Cheeskake? Det är ju gjort på kesella och vad jag vet så är kesella inte ost... Vart är philadelphian i de hela? Elelr vilken fäsk ost som hällst?

2009-07-30 @ 15:03:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0