Söka jobb..

Kul fredagsnöje va? Har registrerat mig på Manpower och Poolia än så länge. Men det tar ju sån tid! Så jag fortsätter imorrn :) SKA ha jobb til hösten, så är det bara!

Idag kom min kära bror och Henke upp hit. Rydell & Quick spelar ju på BMB så de var ju tvungna att komma hit då :) Sen behöver Niklas något annat att tänka på med.. Så självklart fick de sova här. Vi åkte till BMB för att äta buffé men det var ju lönlöst att få någon sittplats! Trodde inte man hade behövt vara där så tidigt.. Så vi åt pizza på Lilla Sicilien istället sen gick Niklas och Henke tillbaka. Ska hämta dem inatt.

image471

Henke och Niklas

Imorn blir det fest med Erika! Kul! Blir Nöjes - där ska vi shejka! :D 

Kommentarer
Postat av: Camilla

Svar: Mamma vill inte ha så stort hus nu när vi barn är utflyttade (Sofia och Gustav håller på och letar lägenhet). Och mamma har nyss bytt jobb och gått upp i tid, så då tycker hon det är jobbigt att huset är så stort att ta hand om. =) Men det nya ligger nästan där de bor idag. Helt nybyggt och jätte fint. Sååå fräscht. Och vilka öppna ytor det var. Blev inte alls sugen på att ha ett eget hus nu. =) *kram kram*

2008-03-09 @ 09:06:55
URL: http://camc.blogg.se
Postat av: Elin

hejsan! skojsigt att träffa på dej i natt :)

2008-03-09 @ 10:20:53
URL: http://iamelin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress/hemsida:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0